Motivul halucinant care a împins-o pe Britney Spears să-și radă tot părul din cap, ținut secret timp de 12 ani

În 2007 starul pop cu milioane de fani în toată lumea, Britney Spears, a avut o cădere nervoasă… la care am fost martori cu toții. Episodul în care se rade în cap a fost filmat și distribuit pe toate posturile TV și toate canalele social media.

Motivul sfâșietor pentru care Britney, pe atunci în vârstă de 26 de ani, s-a ras și cap până la zero, apoi și-a tatuat corpul, a fost ținut secret timp de 12 ani.

Motivul halucinant care a împins-o pe Britney Spears să-și radă tot părul din cap, ținut secret timp de 12 ani

În 2007 când toate îi mergeau rău, când judecătorii au decis să-i ofere custodia copiilor fostului soț, Kevin Federline, un dansator oarecare și fără prea mult talent, Britney a realizat grozăvia vieții ei… Căderea nervoasă a fost punctul culminant al evenimentelor tragice întâmplate în acei ani. Și-a pierdut complet controlul, dar nu în mod discret și ferită de ochii curioșilor… ci public, filmată și comentată.

Iată firul evenimentelor de atunci:

Anii 2006-2007. Timp de 14 luni viața starului părea în derivă: petreceri nebunești, divorț după nașterea celui de-al doilea copil, când încă alăpta, droguri și alcool, lipsa unor prieteni adevărați, lipsa unor valori și a încrederii în forțele proprii au condus-o la pierderea totală a controlului propriei vieți.

Punctul culminant a avut loc într-o seară când a sosit neanunțată în casa fostului soț, Kevin Federline, pentru a-și vedea copiii care se aflau în custodia lui. Nu a fost lăsată să intre, a fost umilită în fața copiilor și a personalului, agresată și abuzată psihic. Însoțită de cei doi bodyguarzi care erau mereu în preajma ei, Britney Spears s-a urcat în mașină și s-a oprit la primul salon de tuns unde le-a rugat pe stiliste să o radă în cap, sub privirile celor 70 de oameni, paparazzi și personal aflat în zonă. Pentru că angajatele au refuzat, Britney a pus mâna pe mașina de ras și a făcut-o singură, filmată de telefoanele tuturor celor din zonă. Interesant este că bodyguarzii ei nu au încercat s-o oprească, ba mai mult, într-o filmare din acel salon, sunt înfățișați în timp ce râd de ea și comentează în batjocură gestul halucinant al vedetei.

După ce și-a ras tot părul din cap, plină de frustrare, resentimente și rătăcită, s-a urcat în mașină și a condus până la primul salon de tatuaje unde a cerut să i se deseneze pe corp câteva imagini aleatorii. Expresia de pe chipul cântăreței după ce toată furia a trecut nu lasă loc de interpretări: Britney Spears privește cu panică în jur realizând ce a fost capabilă să facă. În salonul de tatuaj, în timp ce stătea pe scaun, a fost întrebată de proprietara salonului ce s-a întâmplat cu părul ei. Răspunsul vedetei pare la fel de halucinant: “Nu mai vreau să-mi atingă nimeni părul…. mă săturasem să-mi atingă lumea părul.”

Fimările din timpul pandemiei pe care și le-a făcut fostul star pop și distribuite apoi pe Instagram au făcut ca tot mai mulți oameni să se sesizeze cu privire la situația în care se află aceasta. Momentan, s-a redeschis o anchetă prin care sunt analizate faptele, comportamentul și termenii juridici pentru care Britney Spears încă se mai află sub control parental strict.

Foto: Hepta

Citeste și:

Cum să creezi un machiaj cat-eye potrivit pentru tine

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete