Gata, este OFICIAL! S-a aflat când se va căsători Alina Vidican cu americanul putred de bogat

A trecut foarte puțin timp de când s-a aflat de logodna fostei soții a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, cu americanul putred de bogat. Relația lor se pare că este extrem de bună și cei doi se pregătesc de nunta care, se pare, că va avea loc cât mai repede.

Potrivit FANATIK, cei doi au demarat deja pregătirile pentru a-și uni destinele în această vară, mai exact în luna august. De asemenea, Alina Vidican și Claude au organizat și un drum în România pentru a celebra iubirea lor alături de rudele timișorencei care nu se vor putea deplasa la marele eveniment din Miami, SUA.

Graba pe care o manifestă cei doi nu este cauzată de vreun motiv ascuns, ci pur și simplu, potrivit surselor celor de la FANATIK, Alina Vidican și Claude vor să devină cât mai repede o familie cu acte în regulă.

Ei sunt deja împreună peste tot, frumoasa fostă doamnă Borcea îl însoțește pe acesta peste tot în America la competiții, fiind pilot de curse profesionist. Mai mult decât atât, aceasta este hotărâtă să poarte numele celui de-al doilea soț, renunțând la cel de acum, și anume, la numele fostului dinamovist, Cristi Borcea.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă', a declarat, de curând, Claude.

Numele nu este singurul aspect la care renunță Alina, ea fiind extrem de preocupată de imaginea viitorului soț, a renunțat la business-ul din Miami.

Relația lor a fost făcută publică în decursul acestei primăveri, însă se pare că cei doi sunt împreună de cel puțin un an jumătate, cunoscându-se la un salon auto al milionarului. Alina și Claude s-au afișat la numeroase evenimente împreună, pozând foarte fericiți, semn că cei mai apropiați prieteni ai lor știau deja despre relația dintre ei.

De curând, milionarul s-a mutat în casa în care locuiește Alina împreună cu cei doi copii ai săi, dar pe viitor, cu siguranță, își vor achiziționa o casă mult mai mare în care să se simtă confortabil cu toții.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro