Galeriile Noblesse şi Hamid Nicola Katrib reinterpretează Bradul de Crăciun

Galeriile Noblesse şi Hamid Nicola Katrib reinterpretează Bradul de Crăciun

576665_10153545577260584_1649562641_nAnul acesta, pe data de 5 decembrie, Galeriile Noblesse se alătură Festivalului Brazilor de Crăciun, organizat de Salvaţi Copiii şi aflat la cea de-a XIII- a ediţie.

Cu această ocazie, arhitectul Hamid Nicola Katrib, marele câştigător al competiţiei Insign Awards 2012, a realizat o piesă de mobilier atipică intitulată “Bradul Fermecat de Turtă Dulce”.

Acesta este de fapt, o măsuţă multifuncţională, cu o veioză integrată, al cărui abajur este în formă de brad.

Produsul este realizat din lemn de stejar sculptat şi pictat manual în cromatica gingaşă a globurilor de Crăciun, cu blat din lemn Zebrano – originar din Africa şi o veioză integrată, „Bradul Fermecat de Turtă Dulce' realizat de Hamid Nicola Katrib cu sprijinul Galeriilor Noblesse.

Multifuncţionalitatea măsuţei create special pentru acest eveniment constă în valoarea sa practică, la care se adaugă cea decorativ-estetică, deoarece corpul de iluminat integrat are forma unui veritabil brăduţ, evidenţiat prin finele inserţii de fire de mătase.

Sperăm că piesa de mobilier propusă de noi să se bucure de succes şi să fie licitată în seara galei din 5 Decembrie deoarece reprezintă un proiect în care ne-am implicat cu iubire şi cu dorinţa de a facilita copiilor accesul la educaţie.

Colaborarea dintre Galeriile Noblesse şi arhitectul Hamid Nicola Katrib este una firească, motivată de pasiunea pentru designul interior care ne leagă şi de misiunea comună de a răspândi mesajul Festivalului Brazilor de Crăciun -CV pentru viitor'.

În plus, Hamid este marele câştigător al competiţiei Insign Awards din 2012 organizată anual de Galeriile Noblesse, ceea ce ne-a făcut să ne extindem şi mai mult colaborarea' – a declarat Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

Evenimentul va invită să va lasaţi inspiraţi de spiritul Sărbătorilor şi de unicitatea brazilor de Crăciun, contribuind la clădirea unui viitor mai bun pentru cei mici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri