Gabriela Prisăcariu, declarații despre al doilea copil: „Dacă Dumnezeu o să vrea…”

Gabriela Prisăcariu, declarații despre al doilea copil: „Dacă Dumnezeu o să vrea…”

Gabriela Prisăcariu este însărcinată cu primul său copil și acest lucru nu mai este o noutate. Ineditul vine din ultimile sale declarații privind cel de-al doilea copil.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în urmă cu puțin timp și vor deveni pentru prima oară părinți în această vară. Proaspăta doamnă Oțil a mărturisit că perioada grea a trecut, burtica de graviduță este din ce în ce mai vizibilă, iar kilogramele în plus au început să se cunoască.

Însărcinată în șapte luni, frumoasa soție a matinalului de la Antena 1 a declarat pentru prima oară că își dorește și al doilea copil, însă lasă lucrurile să se întâmple de la sine și cum va vrea Cel de Sus.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu', a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit playtech.ro.

Marea veste a fost dată de Dani Oțil pe rețelele de socializare. Postarea a fost una haioasă și a stârnit amuzamentul internauților, care i-au felicitat pentru bebeluș. Acum mai bine de o lună, cei doi proaspeți căsătoriți au fost într-o vacanță exotică, iar Gabriela a dezvăluit că vor avea un băiețel.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vadă și bebelușii insule…
Pt toți…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil🤗
Am decis să spun aici, pt că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede😎', a scris Dani Oțil în social media.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete