Gabriela Cristea trece printr-o perioadă critică! Incredibil cu ce se ocupă după ce a rămas fără emisiune?

Gabriela Cristea

Anul 2020 a însemnat o provocare pentru noi toți din toate punctele de vedere. Fie biroul s-a mutat acasă, fie am fost nevoiți să ne reprofilăm profesional sau mai rău, să rămânem fără loc de muncă. În această perioadă, locurile de muncă sunt din ce în ce mai limitate, iar oamenii au încercat să își găsească noi oportunități pentru a putea răzbi financiar.

Acest lucru s-a întâmplat și cu Gabriela Cristea. Cu puțin înainte de a fi declarată pandemia, aceasta a rămas fără emisiune, iar soțul ei a fost afectat din cauza restricțiilor impuse pentru susținerea concertelor. Ulterior, le-a fost din ce în ce mai greu, însă au reușit să găsească soluții salvatoare.

Cum a supraviețuit financiar Gabriela Cristea?

La fel ca multe alte vedete din showbiz, Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani a avut mai multe contracte de publicitate și a promovat diverse produse pe rețelele de socializare. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că nu îi este rușine de acest lucru și că multă vreme asta va face.

„În timp de pandemie, dacă stai acasă și aștepți să treacă pandemia, o să treacă viața pe lângă tine, așa că mai toți oamenii din media și artiștii s-au reprofilat, lucrează foarte mult în social media, lucru pe care l-am făcut și eu și am devenit extrem de activă, mi-am crescut conturile de social media foarte mult, între timp am semnat multe contracte de publicitate și sunt convinsă că voi face asta și în continuare, pentru că până la urmă trebuie să ne folosim de munca pe care am depus-o până acum și să încercăm să ne reprofilăm.

Nu este niciun fel de rușine să faci niște recomandări, pentru că niciodată nu am promovat un produs fără să îl încerc sau fără să îmi placă după ce l-am folosit. Cam asta fac. Pe lângă asta, mă ocup și de acțiuni de caritate sau măcar încerc în limita timpului disponibil.

Practic nu stau degeaba, pentru că am full job de dimineață până seara, mă ocup de casă, de copii, de soț și pe lângă asta și muncesc. Oamenii care își închipuie că doar stau acasă și mă uit pe pereți, cred că nu știu despre ce e vorba în viață pentru că nu poți să aștepți să îți vina așa de nicăieri', a declarat Gabriela Cristea pentru ciao.ro.

Pentru anul 2021, fosta prezentatoare își dorește sănătate și momente liniștite alături de cei dragi. Mai mult de atât, aceasta a mărturisit că nu a pierdut nimic considerabil în anul 2020.

„Nu cred că e ceva de recuperat din 2020. Cred, mai degrabă, că ar trebui să luăm lucrurile pas cu pas, să ne concentrăm pe ceea ce avem și să ne dăm seama că indiferent dacă e mult sau puțin ceea ce avem e al nostru și să ne bucurăm de ceea ce e al nostru. Pentru 2021 nu îmi doresc decât sănătate pentru mine și familia mea și să ne bucurăm din plin unii de ceilalți.'

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit religios la 24 august 2019, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. În tot acest timp, ei au devenit părinți de două ori.
De curând, cei doi au publicat, pe canalul lor de Youtube, un episod în care au împărtășit cu fanii lor cum au petrecut Crăciunul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete