Bran Pitt și Angelina Jolie, împreună de Crăciun!

Angelina Jolie și Brad Pitt

Pentru prima oară de când s-au despărțit, Brad Pitt (57 de ani) a vrut să fie alături de cei șase copii și de fosta lui soție, Angelina Jolie (45 de ani) în noaptea de Crăciun. Cu toate acestea, tensiunile dintre cei doi nu s-au redus, acesta fiind și motivul pentru care dorința actorului nu a fost îndeplinită.

Prin urmare, Brad Pitt și-a petrecut Crăciunul doar cu cei trei copii biologici ai lor, Shiloh (14 ani), şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 12 ani.

O sursă din anturajul celor doi actori a spus că reuniunea nu s-a produs din cauza caracterului orgolios al fiecăruia dintre ei. Căsnicia cuplului a fost finalizată după ce Angelina a intentat proces de divorţ în septembrie 2016. După trei de lupte continue, căsătoria dintre Brad Pitt şi Angelina Jolie a fost desfăcută, legal, însă „războiul' pentru custodia copiilor este în continuă desfășurare și în momentul actual.

Frumoasa actriță nu a acceptat cu ușurință ca fostul soţ să-i ia pe cei trei copii de Crăciun. Astfel, Angelina a petrecut doar cu cei trei copii adoptivi, Zahara, de 15 ani, Pax, de 16 ani, şi Maddox, în vârstă de 19 ani.

„Relaţiile dintre Brad şi Angelina rămân încă extrem de tensionate. Angelina se simte foarte frustrată şi nu vrea să facă un pas înapoi. Este foarte nervoasă din cauza pandemiei de COVID-19. Stă la izolare în Los Angeles şi refuză să călătorească. Ar fi vrut să facă muncă umanitară în afara SUA, dar nu poate să plece din ţară cu copiii fără permisiunea lui Brad', a mai dezvăluit sursa, care a vrut să rămână anonimă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete