Ce sumă de bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu pentru rolurile din filmul de mare succes „Liceenii”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ștefan Bănică Junior (52 de ani) și Oana Sîrbu (51 de ani) au fost și rămân doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori și artiști din țara noastră.

Pe amândoi, pelicula „Liceenii” i-a adus în atenția publicului în anul 1985. Potrivit Libertatea, artistul și actrița ar fi primit aceeași sumă de bani pentru interpretarea celebrelor roluri.

Ce sumă de bani au primit Ștefan Bănică Jr. și Oana Sîrbu pentru rolurile din filmul de mare succes „Liceenii”

Actorii au fost plătiți cu 900 de lei, bani din care, potrivit Spynews, Oana Sîrbu a declarat că și-a cumpărat o canapea, două fotolii și o mașină de spălat.

Pentru a interpreta rolul lui Mihai, Ștefan Bănică Junior a plecat din armată. Artistul a povestit că, pentru el, „Liceenii” a fost un al doilea certificat de naștere.

„În 1985 am intrat la Institutul de Teatru și am plecat în armată la Craiova. Toți studenții la actorie au dat probe pentru rolul Mihai, dar lui Corjos nu i-a plăcut niciun candidat.

Am fost scos din armată pentru a da probe pentru film”, povestea Ștefan Bănică Jr., în trecut, potrivit sursei citate anterior.

În plan personal, între anii 1997 și 1999, Ștefan Bănică Junior a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu.

Apoi, pentru o vreme, cântărețul a format un cuplu cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu Ștefan (17 ani).

Fostul cuplu s-a despărțit în anul 2005. În ianuarie 2006, Ștefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Andreea Marin.

Pe 15 decembrie 2007, fetița cuplului, Ana Violeta, s-a născut.

În octombrie 2013, Ștefan și Andreea au divorțat. Celebrul artist formează în prezent o familie alături de cântăreața Lavinia Pîrva, mama ultimului său fiu, Alexandru, născut în mai 2019.

Între anii 1989 – 1993, Oana Sîrbu a fost căsătorită cu instrumentistul și compozitorul Virgil Popescu, bărbat cu 13 ani mai în vârstă decât ea.

„Sunt un fel de … femeie-copil, iubesc flirtul și îmi place să mă joc. Mă îndrăgostesc repede, dar rar.

Și rău! Oricum, cred ca am vocație de iubită, nu de nevastă”, mărturisea Oana Sîrbu, în urmă cu ceva timp, potrivit Ele.ro.

După divorț, Oana a avut o relație de 10 ani cu jurnalistul devenit om politic Robert Turcescu.

În urmă cu 11 ani, artista a adoptat un fiu, pe micul Alexandru. „Vreau să îl susțin pe băiețelul meu în tot ceea ce vrea să facă și ce îi place să facă.

Face pian în regim intensiv, la Liceul Enescu. Îl îndrum, îl susțin pentru că nu este ușor să te așezi la pian în fiecare zi și să studiezi.

Deocamdată face înot, atletism, învață și scrie foarte bine”, a declarat Oana Sîrbu, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu doi ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Tragica poveste a ultimului moștenitor al imperiului Gucci, subiect de film. A fost ucis cu sânge rece

Povestea impresionantă a marelui Grigore Vasiliu Birlic. Avocat de meserie, Birlic a picat de șase ori examenul la Teatru

Ce mașină conduce fondatorul Zara, Amancio Ortega, unul dintre cei mai bogați oameni din lume?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete