Gabriela Cristea și Tavi Clonda, detalii despre botezul fiicei lor: „O să fie unul tradiţional. O să avem ..”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și muzicianul Tavi Clonda s-au cununat religios în data de 24 august 2019. Cuplul era deja căsătorit civil din anul 2015.

După nunta cuplului, urmează botezul fiicei lor mai mici, Iris Thea Selena (5 luni). Botezul va avea loc vineri, 6 septembrie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, detalii despre botezul fiicei lor: „O să fie unul tradiţional. O să avem ..”

La eveniment sunt așteptați puțin peste 100 de invitați, după cum au dezvăluit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în emisiunea Agenția VIP, difuzată de Antena Stars.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare (n.r. – decât nunta la care au avut doar 20 de invitați), cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil.

Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda.

„Botezul o să fie unul tradiţional. O să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 23:00 se taie filmul pentru copii, inclusiv pentru fiicele mele.

Vreau să le ducem la culcare pentru că, pentru noi, ora 23:00 este foarte târziu. Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele ..

O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie .. dansul botezului, band, o să fie interesant. O amestecătură frumoasă”, au mai detaliat cei doi.

De ce nu a vrut cuplul să organizeze cununia religioasă și botezul lui Iris în aceeași zi?

„N-am vrut eu (n.r. – Gabriela Cristea). Am vrut slujbele separate pentru că inițial așa am vrut să facem la Victoria.

Apoi ne-am răzgândit și am făcut doar botez. Am zis că nu se poate ca Victoriei să-i facem botez, iar lui Iris să-i facem nuntez.

Vor crește fetele și or să-ntrebe: La mine n-ați mai avut bani să organizați?. Glumesc, evident. Am zis atunci totuși să facem o petrecere separată.”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetiță, Thea Iris Selena.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fiică, Bella Victoria Margot, în vârstă de aproape 2 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-a vindecat Dorel Vișan de hepatită cronică virală? În doar trei săptămâni, fără medicamente, actorul a tratat această problemă de sănătate

Ce dietă ține Cătălin Moroșanu pentru a slăbi după vacanță? Sportivul face eforturi mari pentru a scăpa de kilogramele în plus

Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Dezvăluirea făcută de un paramedic care a încercat să o salveze

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete