Gabriela Cristea a început pregătirile de nuntă: „O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în urmă cu mai bine de trei ani, iar acum se gândesc să facă și cununia religioasă. La început, cei doi și-au dorit să organizeze o nuntă cu mare fast, însă apoi s-au răzgândit.

Până la urmă, Gabriela Cristea a decis că ar vrea să îmbrace rochia de mireasă într-un cadru restrâns, doar alături de oamenii apropiați, departe de ochii curioșilor.

Gabriela Cristea a vorbit despre cununia religioasă cu Tavi Clonda

În cadrul unui interviu pentru viva.ro, Gabriela Cristea a spus că a luat o decizie importantă în ceea ce privește nunta cu Tavi Clonda. Cei doi vor avea aproximativ 20 de invitați în cea mai specială zi din viața lor. Prezentatoarea TV își dorește o rochie de mireasă spectaculoasă pe care o va purta doar la biserică, iar seara se va schimba într-o rochie de seară elegantă.

Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred. Așa m-am gândit eu.

Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a dezvăluit Gabriela Cristea, la Interviurile VIVA!.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Gabriela Cristea revine, astăzi, pe micul ecran! Prezentatoarea are mari emoții: „Soțul meu mă susține în orice situație”

Gabriela Cristea se pregătește intens pentru revenirea sa pe micul ecran: „Am plecat să-mi cunosc noua echipă”

Gabriela Cristea a făcut un anunț de ultim moment despre emisiunea ei! S-a dat startul castingului pentru „Te iubesc de nu te vezi”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete-Personalitati