Gabriela Cristea, despre depresia post-natală: “La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul”

Gabriela Cristea, despre depresia post-natală:

Gabriela Cristea, despre depresia post-natală:

Gabriela Cristea este o femeie împlinită. Este mamă a două fetițe, Victoria și Iris,și are un soț minunat care o iubește necondiționat. Gabriela Cristea, despre depresia post-natală: “La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul”.

În luna martie, prezentatoarea TV a devenit mamă de fetiță pentru a doua oară.

Gabriela Cristea, despre depresia post-natală: “La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul”

În cadrul unui interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a vorbit despre familia ei, despre alăptat și depresia post-natală, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

“La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul, pentru că am avut niște probleme de sănătate și m-am simțit foarte rău. Am reușit totuși să alăptez în jur de două luni și jumătate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine și o alăptez pe Iris exclusiv la sân, lucru care mă face foarte fericită și mă împlinește foarte mult.

Cât privește depresia, Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am trecut printr-o astfel de experiență. Am avut câteva atacuri de panică la prima sarcină, aproape de final, pentru că aveam tot felul de întrebări, legate de operația de cezariană, legate de naștere efectiv.

Am reușit să trec peste toate acestea cu gânduri pozitive și cu ajutorul celor din jurul meu, mai ales cu ajutorul lui Tavi, căruia i-am făcut nervii zdrențe, dar asta e o altă discuție. Important este să ai toate informațiile despre acest subiect, pentru că doar așa reușești să treci peste panicile ce se pot crea”, a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!.

Potrivit statisticilor, una din opt femei suferă de depresie postnatală, iar multe dintre acestea au simptome de depresie pe parcursul sarcinii.

 

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete