Șerban Copoț, despre experiența “Asia Express”: “Am fost alergați noaptea”

Șerban Copoț, despre experiența Asia Express

Șerban Copoț, despre experiența Asia Express

Șerban Copoț este unul dintre vedetele care au trăit pe pielea lor competiția “Asia Express”. Șerban Copoț, despre experiența “Asia Express”: “Am fost alergați noaptea”.

Şerban Copoţ a plecat în cursa “Asia Express” alături de Cosmin Seleşi. Din păcate, Cosmin Seleşi s-a accidentat grav la picior şi a fost nevoit să părăsească emisiunea. A fost înlocuit de George Vintilă care a luptat alături de Șerban Copoț până în semifinale.

Dacă la Tv totul părea distractiv, în realitate, competiția “Asia Express” au avut și părți negative asupra concurenților.

Șerban Copoț, despre experiența “Asia Express”: “Am fost alergați noaptea”

În cadrul unui interviu pentru life.ro, Șerban Copoț a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre greutățile pe care a trebui să le înfrunte în timpul competiței “Asia Express”.

“Pentru mine cea mai mare realizare e că m-am întors sănătos. Aproape jumătate din concurenți au plecat pe targă de acolo. E foarte intens, foarte periculos. Când te uiți la televizor vezi doar jocurile de amuletă, nu-ți dai seama de pericol, în trafic, cu oameni beți, drogați la volan, am fost alergați noaptea, am simțit rasismul pe pielea mea, se întâmplă niște chestii. Nu m-am întors alt om, nu am plecat cu nu știu ce iluzii, la fel cum nu am fost vreo nimfă care a plecat în lume: sărăcie și mizerie am văzut și aici, bine, nu la aceeași magnitudine. Dar psihic vorbind, m-am întors la fel”, a declarat Șerban Copoț pentru life.ro.

CRBL și Oase sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 2 și au plecat acasă cu 30.000 de euro.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete