Fuego, mărturisire emoționantă despre momentele dificile pe care le-a traversat până să devină celebru: “Numai eu știu cum am trăit în București”

Le vedem la tv, prin spectacole și, aproape instinctiv, le invidiem. Știm sigur că vedetele au nivel de trai foarte ridicat, că își permit să-și satisfacă orice capriciu, dar nu ne gândim poate nicio secundă la drumul pe care l-au avut de parcurs până la celebritate.

Și pe bună dreptate. Nu ne gândim la acest drum pentru că nu-l cunoaștem. Pentru că, de regulă, nu ne interesează să-l cunoaștem. Ne amăgim că la mijloc e norocul. Că doar de muncit toată lumea muncește, dar numai unii au noroc. Ne vine greu să credem că și vedetele s-au confruntat cu lipsuri de-a lungul vieții, că și ele au cunoscut greul.

Citeste si Cum arată o zi din viața lui Fuego? Artistul a făcut declarații sincere: „Am un program agitat. Mă trezesc la ora 11-11:30'

Fuego a muncit de mic. Adesea, nu avea ce pune pe masă

Fuego a făcut niște confesiuni impresionante într-o emisiune televizată. Înainte de a deveni celebru, artistul abia avea ce să mănânce: “Eram o familie de oameni care în permanență cântau. Mamei trebuie să-i mulțumesc pentru nopțile nedormite, pentru drumurile cu acceleratul, făceam naveta în fiecare weekend, am muncit extrem de mult, datorită mamei mele. Îi sunt în permanență recunoscător acestei ființe dragi […]

Luna aceasta am avut două vernisaje, nu am dormit nopțile de foarte multe ori, am desenat pe pânză, am un proiect caritabil care ajută oamenii bolnavi, artiștii. Am reușit să sponsorizăm peste 230 de artiști români datorită picturilor mele. Asta pornește tot din copilăria mea, pentru că eu nu am avut bani, nu am avut posibilități să mă afirm, eu de mic muncesc, nu am avut poate ce pune pe masă. Sufletul a fost mama, pentru că ea era bătăioasă și am stat în internat 4 ani la teatru și poate nu aveam ce mânca, mâncam merdenele, era singura mea mâncare. Cu merdenelele îmi alinam foamea, numai eu știu cum am trăit în București', a declarat Fuego în emisiune Star Matinal de la Antena Stars.

Fuego nu face compromisuri

Într-o postare pe Facebook, artistul a mărturisit că nu ar face compromisuri doar pentru a ajunge în vârf: “N-aș cânta dacă cineva mi-ar impune ceva, de dragul succesului, al trendului sau al comercialului. N-aș cânta muzică de consum, doar pentru a ajunge în vârf. Prefer calea mai grea și melodiile care spun ceva!“, recunoaște artistul.

Citeste si Cum a reușit Fuego să slăbească 15 kilograme în două luni? A renunțat la câteva alimente, iar transformarea este vizibilă: Pe scurt, nu mănânc…'

Ar cânta Fuego și alte stiluri muzicale decât cele care l-au consacrat? Răspunsul este da, cu o condiție: să simtă acele melodii. “N-aș cânta melodii pe care nu le simt, care nu-mi transmit mie ceva în primul rând. N-aș cânta texte puerile, lipsite de noimă, fără idee sau cu mesaj vulgar […] Nu judec, nu cred că muzica de calitate ține de un anumit gen! Cred cu ardoare că fiecare are locul lui și e liber să facă profesia aceasta cu simț de răspundere!“, menționează Fuego.

Artistul a mai postat pe contul de Facebook o melodie emoționantă, intitulată “Lacrimi”, îndemnându-și fanii să le fie rușine să-și dea frâu liber emoțiilor și trăirilor: “Se întâmplă uneori ca și noi, bărbații, să mai plângem. E ceva firesc și înseamnă o descătușare a firii. De asta am încurajat mereu pe toată lumea să-și dea frâu liber emoțiilor!

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete