Cum a reușit Fuego să slăbească 15 kilograme în două luni? A renunțat la câteva alimente, iar transformarea este vizibilă: “Pe scurt, nu mănânc…”

Deși recunoaște că este gurmand și că cu greu rezistă în fața tentațiilor culinare, Fuego a reușit să slăbească 15 kilograme în doar două luni, iar transformarea acestuia este vizibilă. Artistul a scăpat de un număr însemnat de kilograme, dar nu a apelat la dietele drastice, ci doar a făcut o serie de modificări în dieta sa zilnică.

Viața de artist înseamnă deplasări în diferite zone ale țării sau chiar în afara acesteia, concerte la ore târzii din noapte și un program foarte încărcat. Toate aceste lucruri îi împiedică pe artiști să își construiască un program de masă sau de odihnă pe care să îl respecte, lucru care duce în final la acumularea kilogramelor în plus. Pentru că sunt tot timpul pe fugă, vedetele înlocuiesc mesele principale cu gustările nesănătoase, iar aceste obiceiuri ajung să le modifice silueta.

Cum a reușit Fuego să slăbească 15 kilograme?

Fuego a reușit să slăbească 15 kilograme doar adoptând un stil de viață sănătos și echilibrat. Artistul a renunțat la carbohidrați, pâine, prăjeli, dulciuri și fructe cu zaharuri, iar aceste schimbări l-au ajutat să scape de kilogramele în plus.

“Nu știu cât se vede, dar am reușit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure și liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viață, să găsesc și pe această latură un echilibru. Cred că aici e cheia și de aici vine si voința în a rezista tentațiilor' ce apar pe parcurs în viață și în alimentație.  Știți doar că eu sunt un gurmand, un om pofticios, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită. Pe scurt, nu mănânc carbohidrați, pâine de nici un fel, fructe cu zaharuri, prăjeli și cel mai important, dulciuri.
Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc pe cât se poate, să mențin stilul acesta și să găsesc noi resurse pentru a fi sănătos în primul rând. E și asta o lecție importantă pentru noi – dacă vrem, putem!”, 
a scris Fuego pe contul de facebook. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Fuego.

Foto: facebook

Citește și:

Momente grele pentru Marcia Cross. Uite ce spune actrița despre lupta împotriva cancerului: Sunt recunoscătoare și fericită că trăiesc'

Ce nume de cod folosesc gărzile de corp atunci când vorbesc despre prințul Harry și Meghan Markle? Uite de ce apelează la acest truc

Ce s-a întâmplat cu invitația trimisă Casei Regale de fostul principe Nicolae? Vor participa sau nu la nunta acestuia cu Alina Binder?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete