Diana Belbiță îi aruncă vorbe dure tatălui Otnielei Sandu după eliminarea de la Ferma vedetelor

Diana Belbiță Ferma vedetelor

Doar două zile ne mai despart de marea finală a show-ului Ferma vedetelor 2019, când vom afla cine va intra în posesia premiului de 50.000 euro. Până atunci, semifinaliștii luptă cu ultimele forțe să rămână în concurs.

În competiție au rămas cinci concurenți (Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun) după ce Diana Belbiță a pierdut duelul în fața lui Marius Crăciun, cel de care se apropiase cel mai mult și cu care avusese chiar o idilă. Duelul a fost cu eliminare, astfel încât Diana a trebuit să plece acasă: „Îmi pare rău că am părăsit ferma. Am fost luată prin surprindere. Sunt mândră de Marius', a declarat sportiva.

Citeste si Cine este Otniela Sandu, concurenta preferată de toți bărbații de la Ferma vedetelor 2019

Pentru Marius, a fost, însă, o victorie dureroasă: „Nici nu simt că este o victorie, nu pot să mă bucur știind că din cauza mea ea pleacă acasă', a spus Marius Crăciun.

Diana Belbiță, după ce a pierdut duelul la Ferma vedetelor: “Sunt oameni aici care ar fi trebuit să plece de mult

Cu lacrimi în ochi, Diana Belbiță a afirmat că ea și Marius nu ar fi trebuit să fie la duel. Apoi, i s-a adresat tatălui Otnielei Sandu, spunându-i că fiica lui nu avea ce să caute în concurs: „Nu trebuia să fim noi, eu și Marius, față în față. Sunt oameni aici care ar fi trebuit să plece de mult. Îmi pare rău, domnule Sandu, dar fiica dumneavoastră (n.r. Otniela)  nu merită să fie aici', a spus Diana Belbiță. Vorbele sportivei au făcut-o pe Otniela să plângă.

Duelul pentru rolul de fermier-șef a fost, de data aceasta, unul încărcat de semnificații, pentru că susținătorii concurenților au fost chiar membrii familiilor lor.

Citeste si Conflictul dintre Claudia Pavel și Brigitte Năstase continuă și după eliminarea Claudiei de la Ferma Vedetelor

După eliminarea din ferma vedetelor, Diana Belbiță a postat pe facebook următorul mesaj: “Inapoi la realitate😍 Si mai fericita ca oricand. Nu sunt omul care pentru visul meu sa ucid visele tuturor, asa ca voi lua plecarea mea ca pe o binecuvantare. In seara asta nu am pierdut eu, in seara asta a castigat Marius 😉 
Bafta Champ! 🏆🖤
Va iubesc, oameni frumosi!

Diana Belbiță și Marius Crăciun, obligați să se despartă după Ferma vedetelor

Deși majoritatea comentariilor la această postare sunt favorabile Dianei, comentatorii felicitând-o pentru calitățile pe care le are și urându-i ca relația cu Marius Crăciun să continue și după terminarea show-ului, au existat și comentatori care au criticat-o dur pentru reacția pe care a avut-o vizavi de tatăl Otnielei: “BA DA!AI PIERDUT!LA UN MOD F CORECT!AI UN COMPORTAMENT F URAT SI LIPSIT DE EDUCATIE!SPER SA-I FIE RUSINE MAMEI TALE DE CUM TE-A EDUCAT“.

În emisiunea Vorbește lumea de la Pro tv, mama lui Marius Crăciun a afirmat că o place pe Diana și că cei doi se înțeleg atât de bine pentru că îi leagă pasiunea pentru sport: “Cred că sportul i-a făcut să se înțeleagă atât de bine. Ce va fi mai departe, dacă se va lega vreo idilă, numai ei vor ști. Îmi place de ea, recunosc.  Are o gândire matură, e o fată cu mult bun simț”, spunea femeia în emisiunea din 25 aprilie.

După încheierea filmărilor, însă, Diana va pleca în Canada, unde va sta aproximativ şapte-opt luni, conform www.cancan.ro. „Diana e cea mai bună luptătoare de Local Kombat de la noi. Va urma pentru ea o perioadă frumoasă şi fructuoasă din punct de vedere sportiv', a declarat managerul ei, Sebastian Vieru, conform sursei citate.

Sursa foto: facebook Diana Belbita

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete