Frumoasa Ramona Olaru a dezvăluit motivul despărțirii de Cuza

Frumoasa Ramona Olaru a dezvăluit motivul despărțirii de Cuza

Ramona Olaru a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram un mesaj care ar explica motivul despărțirii de membrul formației Noaptea Târziu.

Cei doi foști partneneri au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, cu multe împăcări și despărțiri.  De câteva săptămâni nu mai formează un cuplu. Ramona a declarat că, de data aceasta, despărțirea de Cuza este una definitivă.

Ramona Olaru l-ar fi scos pe Cuza vinovat pentru destrămarea relației

Prietenii din anturajul lor se așteptau ca ei să se împace și să rezolve problemele cum au făcut-o de câteva ori până acum. Însă din postările asistentei TV se înțelege că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Acest lucru a reieșit dintr-un mesaj cu subînțeles postat pe rețelele de socializare.  Principalul vinovat că ea a ajuns să fie o femeie singură este fostul iubit, Cuza.

„O persoană care te prețuiește nu ar trebui să se pună niciodată în poziția de a te putea pierde', a transmis Ramona Olaru fanilor săi.

Potrivit cancan, acum câteva luni, frumoasa asistentă a scris pe InstaStory că „Am făcut o pasiune pentru 'bărbații' de nimic și o viață plictisitoare'.

Blondina încearcă să își reia viața pe care o avea înainte să-l cunoască pe Cuza și să se descurce singură. Fostul iubit o ajuta foarte mult în treburile de zi cu zi și lipsa acestuia se poate observa. Acum, Ramona Olaru este nevoită să se bazeze doar pe propriile puteri.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete