Frumoasa Ramona Olaru a dezvăluit motivul despărțirii de Cuza

Frumoasa Ramona Olaru a dezvăluit motivul despărțirii de Cuza

Ramona Olaru a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram un mesaj care ar explica motivul despărțirii de membrul formației Noaptea Târziu.

Cei doi foști partneneri au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, cu multe împăcări și despărțiri.  De câteva săptămâni nu mai formează un cuplu. Ramona a declarat că, de data aceasta, despărțirea de Cuza este una definitivă.

Ramona Olaru l-ar fi scos pe Cuza vinovat pentru destrămarea relației

Prietenii din anturajul lor se așteptau ca ei să se împace și să rezolve problemele cum au făcut-o de câteva ori până acum. Însă din postările asistentei TV se înțelege că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Acest lucru a reieșit dintr-un mesaj cu subînțeles postat pe rețelele de socializare.  Principalul vinovat că ea a ajuns să fie o femeie singură este fostul iubit, Cuza.

„O persoană care te prețuiește nu ar trebui să se pună niciodată în poziția de a te putea pierde', a transmis Ramona Olaru fanilor săi.

Potrivit cancan, acum câteva luni, frumoasa asistentă a scris pe InstaStory că „Am făcut o pasiune pentru 'bărbații' de nimic și o viață plictisitoare'.

Blondina încearcă să își reia viața pe care o avea înainte să-l cunoască pe Cuza și să se descurce singură. Fostul iubit o ajuta foarte mult în treburile de zi cu zi și lipsa acestuia se poate observa. Acum, Ramona Olaru este nevoită să se bazeze doar pe propriile puteri.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete