Frumoasa actriță din Melrose Place a ajuns o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei

Heather Locklear

Actrița Heather Locklear a devenit cunoscută lumii întregi datorită rolului ei din serialul de mare succes Melrose Place unde a interpretat excelent personajul Amanda Woodward. A fost aclamată de critici și a primit numeroase premii. Succesul, însă, nu a fost de partea ei. I-a adus o mulțime de dezechilibre care, în timp s-au adâncit și i-au creat o mulțime de probleme. Frumoasa actriță din Melrose Place a ajuns o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei.

De la păpușa sexy la bătăușa isterică

Acum două zile un apel la 911 chema de urgență un echipaj de poliție la reședința unde locuiește Heather Locklear. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit-o pe actriță într-o stare avansată de ebrietate și confuzie, extrem violentă și incoerentă. Unul din cei doi polițiști care ar fi încercat s-o liniștească a fost atacat cu brutalitate de actriță. La fel și medicul chemat pentru a i se administra sedative.

Problemele de comportament ale actriței nu sunt un secret pentru cei apropiați. Nici presa de peste ocean n-a menajat-o pe Heather, așezând-o încă din 2008 de la prima ei tentativă de sinucidere pe fondul consumului de droguri, pe prima pagină a ziarelor de scandal. Cele două mariaje eșuate, cu Tommy Lee și Richie Sambora, lipsa unor contracte ferme de la Hollywood, singurătatea și depresia au făcut din frumoasa actriță ce a strălucit în Melrose Place o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei.

De curând, familia ei a fost nevoită să recunoască public problemele psihiatrice pe care le are fosta vedetă a filmului, aceasta amenințând în repetate rânduri că se sinucide.

Foto: Hepta

Citești și:

Ozana Barabancea, din nou pe masa de operație: „M-am gândit să-mi aranjez bustul, am avut toată viața un bust generos'

Keo, topit după fetița lui. Declarații emoționante la 6 luni de la momentul în care a devenit tată

O nouă bucurie pentru Simona Halep! Ce au decis organizatorii turneului de la Wimbledon

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete