Fotograful de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, noi detalii de la ceremonia regală

Vezi pozele

Alexi Lubomirski, fotograful de la nunta regală a prințului Harry (35 de ani) cu Meghan Markle (38 de ani), a dezvăluit în ce circumstanțe neobișnuite a fost pentru prima dată abordat de cuplu pentru a le realiza fotografiile din ziua cea mare.

Alexi a fost ales de ducele și de ducesa de Sussex să le realizeze ședința foto oficială a logodnei, dar și portretele de nuntă care au fost imediat apoi distribuite în întreaga lume.

Cu doar câteva zile în urmă, mai exact pe 27 noiembrie, doi ani s-au împlinit de la logodna cuplului regal.

Cu ocazia aniversării acestora, Alexi a publicat, pe contul personal de Instagram, o fotografie nemaivăzută din ziua nunții cuplului.

Fotograful britanic în vârstă de 44 de ani a explicat și cum a primit invitația din partea familiei regale de a suprinde cele mai importante momente din viața perechii regale.

Fotograful de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, noi detalii de la ceremonia regală

„Acum doi ani azi, Palatul Kensigton m-a sunat, din neant, în timp ce mă aflam în sala de așteptare a unui spital.

Îmi așteptam un membru de familie să se trezească după o operație pe creier de 10 ore. Am fost întrebat dacă aș fi interesat de un proiect împreună.

Două săptămâni mai târziu, realizam potretele oficiale ale logodnei ducilor de Sussex.” Alexi i-a fotografiat pe Meghan și Harry pe proprietatea vilei Frogmore.

În imagini, Meghan este suprinsă purtând o rochie couture de ball, creație Ralph & Russo, pe moșia deținută de familia regală.

„Anul următor, realizam portretele oficiale de la nunta cuplului în grădina Castelului Windsor”, a continuat fotograful.

„Aceasta este o instantanee din Grădina cu Trandafiri unde am primit 3 minute să putem face câteva fotografii informale după ceremonia religioasă. Amintiri fericite! P.S. Membrul familiei mele este foarte bine acum!”

Imaginea alb-negru o arată pe Meghan chicotind ușor aplecată în față în timp ce prințul Harry privește în depărtare.

Alexi Lubomirski a lucrat în trecut cu renumitul fotograf Mario Testino, fotograf recunoscut pentru munca alături de regretata mamă a prințului Harry, prințesa Diana.

Foto: Instagram

Sursă: Express.co.uk

Citește și:

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Urarea lui Harry și a lui Meghan Markle pentru aniversarea Prințului Charles! Viitorul rege al Marii Britanii a împlinit 71 de ani!

Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete