Fotografia care a emoționat internetul. Cum au fost surprinși Charlotte și Louis de Kate Middleton?

Venirea pe lume a celui de-al treilea copil i-a făcut pe prințul William și Kate Middleton să radieze de bucurie. Ducesa de Cambridge a născut un băiețel pe 23 aprilie, iar după câteva zile de suspans, cuplul regal a dezvăluit și numele celui mai mic membru al familiei, Louis Arthur Charles. 

Prințul William și Kate Middleton nu s-au ferit să îl prezinte lumii pe prinţul Louis de Cambridge, bebelușul regal fiind fotografiat chiar la câteva ore de la momentul nașterii. Dacă imaginile de atunci au fost așteptate cu nerăbdare de public, Kate Middleton a reușit să îi surprindă din nou pe admiratorii familiei regale britanice.

Cum au fost surprinși Charlotte și Louis de Kate Middleton?

Printr-o singură fotografie, ducesa de Cambridge a stârnit emoții puternice. Aceasta a surprins momentul în care prințesa Charlotte își săruta frățiorul mai mic, iar fotografia a ajuns virală pe rețelele de socializare.

Fotografiile cu prințul Louis și prințesa Charlotte au venit însoțite și de un mesaj oficial din partea familiei regale britanice.

“Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Această fotografie a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte”, a fost mesajul postat în dreptul fotografiilor.

Deschide galeria foto pentru a vedea fotografiile emoționante cu prinţul Louis și prințesa Charlotte.

Foto: facebook

Citește și:

Leopoldina Bălănuță și Mitică Popescu, o iubire matură, discretă și profundă

Cine a fost prima iubire a lui Cătălin Botezatu? Designer-ul a făcut dezvăluiri neașteptate despre ea: „Nu am rămas împreună pentru că era puțin căsătorită'

Sandra Bullock a fost hărțuită sexual. Detalii despre experiența traumatizantă trăită de actriță

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete