Adriana Bahmuțeanu împlinește, astăzi, 44 de ani. Mara Bănică i-a transmis un mesaj emoționant

Astăzi este ziua de naștere a Adrianei Bahmuțeanu, iar prezentatoarea împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani. Cu această ocazie, una dintre cele mai bune prietene ale sale Mara Bănică i-a trasmis un mesaj emoționant.

Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu se cunosc de mai bine de 23 de ani și s-au înțeles mereu foarte bine. La greu, mereu s-au susținut una pe cealaltă.

Adriana Bahmuțeanu împlinește, astăzi, 44 de ani

Cu ocazia zilei de naștere a Adrianei, Mara a postat pe pagina ei de socializare un mesaj emoționant.

„Sunt 23 de ani de când o cunosc. Prima întâlnire dintre noi a fost într-un troleibuz, pe ruta Universitate-Piaţa Rosetti. Mi-a atras atenţia faptul că avea un microfon în mână şi era însoţită de un cameraman. Am intuiut că mergeam în acelaşi loc. Vedeţi voi, pe vremea aceea, multe echipe de filmare mergeau pe teren cu transportul în comun. Am intrat în vorba. Eu sau ea, nu mai ţin minte. Ştiu, însă, că mi-a plăcut la ea zâmbetul. Sagalnic şi buclucaş, aşa. Peste ani, am trăit împreuna de toate: am râs, am plâns, am consolat-o la toate divorţurile (şi n-au fost puţine). O dată ne-am şi certat. Dar în atâtia ani, o dată e chiar puţin. Aş vrea să-i fie bine. Ei şi copiilor ei. Aş vrea să fie echilibrată şi liniştită. Şi, daca se poate, aş vrea să-i spun La Mulţi Ani, Bahmu!' şi peste 50 de ani!:) Pana una-alta, aştept să mă întorc acasă în câteva ore şi să mă facă să râd cum ştie ea', a scris Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu renunță la televiziune! Prezentatoarea a făcut un anunț surprinzător: „După mai bine de șase ani…'

Adriana Bahmuțeanu, mesaj înduioșător de ziua fiului ei: „Nu îmi vine să cred că au trecut 10 ani'

Adriana Bahmuţeanu a ajuns cu copilul de urgenţă la spital: „Am intrat în panică! Prigoană nu a dat niciun semn de viaţă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete