Drama prin care a trecut prezentatoarea Oana Cuzino. Fostul ei soț s-a sinucis

Oana Cuzino (48 de ani), medic geriatru de profesie, a debutat în televiziune la TVR, însă este îndrăgită de public datorită celebrei sale emisiuni Ce se întâmplă, doctore?.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de două ori, primul ei partener alegând să-și pună capăt vieții după un accident rutier în care un om a decedat.

Întâmplarea s-a petrecut după ce perechea deja divorțase. Oana Cuzino a fost căsătorită cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu.

Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anilor ’90, fiind colegi de breaslă, ambii jurnaliști la publicații diferite.

Fosta pereche s-a căsătorit când Mircea Stănescu a făcut pasul spre politică, în calitate de consilier al prim-ministrului.

Drama prin care a trecut prezentatoarea Oana Cuzino. Fostul ei soț s-a sinucis

Mariajul celor doi s-a sfârșit la scurt timp. În decembrie 2008, aflat la volanul mașinii sale, Mircea Stănescu a lovit mortal un bărbat pe o trecere de pietoni din București.

Urma să fie audiat pe 12 ianuarie, însă, afectat de cele petrecute, după nouă zile de la accident, pe data de 5 ianuarie 2009, Mircea Stănescu s-a sinucis, împușcându-se în cap în apartamentul său din Capitală. Acesta avea doar 39 de ani când și-a pus capăt vieții.

Înaintea acestor întâmplări, în anul 2002, Oana Cuzino s-a căsătorit cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern.

Fostul cuplu are împreună o fiică, Naomi, în vârstă de aproape 18 ani. Prezentatoarea și omul de afaceri au divorțat în anul 2014.

18 ani de Ce se întâmplă, doctore?

Anul acesta, în decembrie, emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, dar și fiica ei Naomi vor împlini 18 ani.

„Sunt două evenimente extrem de importante și cu siguranță le voi sărbători atunci când se împlinesc, adică mai spre sfârșitul anului.

Naomi tocmai ce a împlinit 17 ani în decembrie, încă nu știe cum vrea să-și sărbătorească majoratul, dar cu siguranță vom plănui ceva special.

Emisiunea a crescut odată cu Naomi, mă bucur nespus de mult că le vorbim românilor de 18 ani despre un stil de viață sănătos și că ei ne urmăresc de fiecare dată cu atenție”, mărturisea Oana Cuzino, pentru Libertatea, la începutul anului acesta.

Ce studii va urma fiica ei Naomi?

„Deocamdată este pasionată de psihologie și ia în calcul multe universități atât din București și Cluj, cât și din afara țării.

Va aplica la cât mai multe și decizia o va lua în cunoștință de cauză după ce le vom vizita pe cele unde va fi admisă”, a mai spus prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Sursă: Unica.ro

Citește și:

Lidia Buble, despre viața în izolare cu Răzvan Simion: „Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!”

Dieta cu ajutorul căreia Lavinia Pîrva vrea să dea jos 4 kg într-o lună. Ce va mânca solista zilnic?

Adda și soțul ei au aniversat 5 ani de la logodnă! Cum a fost artista cerută: „AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete