Fostul iubit al Cristinei Cioran a publicat mesajele cu vedeta. Cum a reacționat: „Un bărbat care nu acceptă despărțirea”

Despărțirea Cristinei Cioran de Alexandru Dobrescu ține prima pagină a ziarelor, după ce bărbatul a publicat mai multe mesaje cu vedeta. Fosta prezentatoare a reacționat imediat.

Se pare că nu mai există cale de împăcare între Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, pentru că vedeta este mai decisă ca niciodată să pună punct definitiv. Deranjat de atitudinea fostei sale partenere, Alex Dobrescu a postat pe rețelele de socializare, mesajele dintre el și vedetă.

Se pare că Cristina Cioran s-a săturat de comportamentul iubitului ei și a decis să-l părăsească. În urmă cu câteva zile, el anunța că s-au împăcat și că se vor căsători.

„Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața ast … nada … Ești o paria, hai du-te până nu mă duc eu să spun eu de tine cine ești. A ajuns să râdă toată lumea de prăjitul fost iubit. Când mă *&^%$^ eu cu bărbați, tu te jucai în nămol. Când aveam eu orgasme tu lingeai prostituate. Mare prost ești! Astea le postez. Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost conversația dintre cei doi.

După ce a publicat imagini cu conversația, Cristina Cioran a reacționat și a postat pe contul de Instagram un mesaj pentru cei care o urmăresc. „Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris fosta prezentatoare TV.

cristina-cioran-si-alex-dobrescu-5-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alex Dobrescu, scandal cu Poliția

La scurt timp după ce anunța despărțirea, Alex Dobrescu a fost din nou în centrul atenției. Bărbatul a anunțat că s-a împăcat cu Cristina Cioran, iar recent a avut probleme cu Poliția. Aflat la magazinul său de pe Calea Floreasca, Alex a dat drumul la muzică la maximum și a făcut o petrecere alături de prietenii lui. Vecinii au fost deranjați de gălăgie și au chemat Poliția.

Alex Dobrescu a primit un avertisment în valoare de 100 de lei. Două echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului pentru a calma spiritele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete