Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf ducea o viață grea lângă ea: „Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea online „În oglindă', acolo unde a făcut dezvăluiri dramatice despre suferința pe care i-a provocat-o încă soțul ei.

Anamaria Prodan a declarat că nu s-ar fi așteptat în veci de la asemenea trădare din partea fostului ei soț. „Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.:bancare), plățile, nimic!', a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că atunci când a verificat conturile bancare „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare', a spus ea, conform kanald.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorțSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, ea a mai recunoscut că avea pretenții mari de la Laurențiu Reghecampf cât timp erau împreună, ea spune că el ducea o viață grea uneori alături de ea. „L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară. (…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!', a spus Anamaria Prodan, care acum se pune ea pe primul loc, dar și pe copiii ei.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou', a mai mărturisit Anamaria Prodan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete