Formula de slabit Aloe Slim Day & Night

Unicitatea si inovatia produsului este datorata substantelor active prezente, al caror efect se manifesta pe parcursul a 24 de ore prin stimularea metabolismului si eliberarea energiei pe timpul zilei, atunci cand suntem suprasolicitati de activitatile zilnice; iar in timpul noptii prin utilizarea energiei rezultate in urma arderii grasimilor din tesutul adipos si regenerea celulelor corpului.

Aloe Slim Day asigura o maxima eficienta si o modalitate naturala de slabire prin inhibarea absorbtiei si formarii depozitelor de grasimi in organism, stimuleaza procesele de ardere a grasimilor, crescand nivelul energetic al organismului, il echilibreaza emotional si combate bulimia pe fond de stres. Substantele active continute sunt Aloe Vera, Xellex, Satiereal, Chitosan, Cassia Nomame, Rhodiola Rosea, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6.

Aloe Slim Night este un remediu natural care previne efectele negative ale stresului, fiind alcatuit dupa o formula unica, ce permite mentinerea valorilor normale ale cortizolului (hormonul de stres), scade apetitul si consumul de dulciuri. De asemenea stimuleaza secretia hormonului somatotrop, un hormon de crestere, care la adult are un rol important in activitatile metabolice, fiind secretat pe timpul noptii, cand stimuleaza arderea grasimilor si producerea de energie necesara pentru cresterea si reinoirea tesuturilor. Contine: Aloe Vera, Citrin-K, Ficusphen, Teanina, Colagen Hidrolizat, Picolinat de Crom, Vitamine B1, B6.

Pretul recomandat pentru cele doua flacoane este de 199 lei si se pot gasi in reteaua Plafar si farmaciile Dona.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din