Formația Talisman din nou pe scenă! Alin Oprea și Tavi Colen s-au împăcat?

Formația Talisman din nou pe scenă! Alin Oprea și Tavi Colen s-au împăcat?

Neînțelegerile dintre Alin Oprea și Tavi Colen au dus la destrămarea formației Talisman acum 15 ani. De-a lungul timpului cei doi au refuzat numeroasele propuneri de a urca din nou împreună pe scenă, însă șansele ca acest lucru să se întâmple au crescut considerabil în ultima vreme.

După destrămarea trupei, între cei doi a izbucnit un scandal de proporții despre care nici unul dintre ei nu a dorit inițial să vorbească.

Câțiva ani mai târziu, Tavi Colen a dezvăluit care au fost motivele care au dus la această ruptură. „I-am spus lui Alin că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut înapoi numele de Talisman pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman pentru că acesta a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate', spunea atunci Tavi.

Între timp, Alin a divorțat de Larisa, cea despre care Tavi susținea că a fost cauza numeroaselor probleme apărute în trupa Talisman. El a mărturisit apropiaților că regretă faptul că nu l-a ascultat pe fostul său coleg de trupă.

„Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motive care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu
este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită', a declarat o sursă apropiată a celor doi pentru Playtech.ro, preluat de Antenastars.ro.

Deși cei doi nu și-au vorbit în ultimii 14 ani, nu este exclusă o împăcare între ei ceea ce ar putea însemna că vom revedea trupa Talisman din nou pe scenă.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete