Fiica lui Alin Oprea, mesaj înlăcrimat pentru artist: „Să-ți fie rușine!”

După 23 de ani de căsnicie, Alin Oprea (49 de ani), fostul solist al trupei Talisman, și soția lui Larisa s-au despărțit.

Unul dintre motivele despărțirii cuplului ar fi fost distanța, soția lui locuind în Londra, alături de cei doi copii ai lor, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani), care studiază acolo.

În urmă cu două săptămâni, fostul cuplu s-a prezentat la notar pentru a semna actele de divorț. Nu au putut semna însă, din cauza neînțelegerilor dintre ei.

Fiica lui Alin Oprea, mesaj înlăcrimat pentru artist: „Să-ți fie rușine!”

Recent, fiica artistului, Melissa, a intervenit prin conversație telefonică în cadrul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă. Să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor.

Să suni la poliție pentru o femeie bătrână. Cine ești? Cum poți să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului, în lacrimi, în cadrul emisiunii anterior menționate.

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor.

Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus artistul. Solistul a mărturisit că soția lui l-ar fi amenințat că îi va întoarce pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.

Artistul a încercat să-și ia lucrurile din locuința familiei, însă a fost întâmpinat de soacră și de cumnatul lui care nu i-ar fi permis să intre, motiv pentru care a sunat la 112.

„Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine, ținta a fost o familie fericită.

Copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai spus Alin Oprea.

Foto: Instagram / Facebook / Libertatea

Citește și:

Căsătorit de 5 ori cu 4 femei! Și-a înșelat una dintre soții cât timp acesta era însărcinată

Câte operaţii estetice are Daniela Gyorfi? „Nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine”

Cum arată acum Hurrem din serialul turcesc „Suleyman Magnificul”? E schimbată total

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete