Florin Ristei și Naomi, în vizită la părinții lui. De ce a urlat tatăl cântărețului la frumoasa lui iubită?

Florin Ristei și Naomi Hedman formează de ceva timp un cuplu. Cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, însă au confirmat tuturor după ce au fost siguri că între ei este mai mult decât o simplă prietenie.

Recent, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani', Florin Ristei a povestit o întâmplare amuzantă referitoare la o întâlnire dintre Naomi și părinții lui. Totul a pornit de la istorisirea unei situații întâmpinate de Dani Oțil. Prezentatorul TV a avut o relație cu o femeie de culoare, iar comunicarea cu aceasta a fost împiedicată de cunoștintele mai puțin bogate ale lui Dani de limba engleză.

„Eu am avut a treia copertă în Ciao cu o tânără de culoare. Am fost înaintea ta, Ristei. Suntem la un restaurant pe Decebal, eram atât de funny încât îi citeam meniul si ea râdea în hohote, așa de bine știam engleza. S-a și umflat un pic știrea si, ce era interesant, au zis ca am avut o relație de 4-5 ani și atunci ea s-a întors pentru disclosure (trad. divulgare).

Și mama… m-a întrebat după… Am fost în Brazilia și nu prea mi-a plăcut, taximetriștii acolo sunt ca la noi. Că de ce am bagajul ăsta mare. I-am zis: turist. Plus că vreau să fac un studiu și să îi arăt Gabrielei ca dacă vorbești românește și tare, ca-n Ardeal, acolo poți să te faci înțeles', a povestit Dani Oțil.

Acceptând provocarea, Florin Ristei a mărturisit că și el a trecut printr-o experiență asemănătoare, însă cu tatăl său. Cântărețul a mers în vizită la părinții săi cu logodnica lui, însă din cauza faptului că tatăl său nu cunoaște limba engleză, încerca să vorbească cu ea ridicând tonul, iar acest lucru l-a distrat pe artist.

„Așa cum a făcut tata cu Naomi. Am fost duminică la masă cu ea (la părinții săi). Așa face și taică-miu ca ea să înțeleagă ce zice. A urlat (la Naomi): Îți place aici? Mai vrei să vii aici?', a povestit Florin Ristei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete