Florin Ristei: „Naomi este mult mai open-minded decât mine”

Relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman i-a luat prin surprindere pe toți. Chiar și pe Florin Ristei, care povestește despre trăirile pe care nu le-a mai simțit până la venirea lui Naomi în viața ei.

Invitat în podcastul lui Speak, Florin Ristei a vorbit despre relația cu Naomi Hedman, logodnica lui pe care a întâlnit-o chiar la emisiunea unde este jurat, X Factor. Acesta a recunoscut că cei doi s-au confruntat și se confruntă în continuare cu reacții urâte din partea celor din jur.

„Ce mișto e să vorbești cu altcineva, care are altă cultură și altă educație. Am ajuns la concluzia, dacă e să compari, că eu sunt la nivelul gândirii generației mamei ei, deci suntem cam cu o generație în urmă ca gândire. Ea este mult mai open-minded decât mine, clar. Nu că eu n-aș fi, dar dacă tu nu îmi pui problema să fiu open-minded pe ceva, nu-mi vine să mi-o pun', a povestit Florin Ristei.

Florin Ristei a vorbit și despre problemele rasiale cu care s-a confruntat Naomi, originară din Londra, de la venirea în România. „Eu îi explic și o pun și pe seama lipsei, nu de cultură, ci de informație, însă ea spune că și lipsa de informație e tot o lipsă de cultură'.

Cei doi și-au cunoscut și familiile. Mama lui Florin este profesoară de limba română, prin urmare cele două au petrecut mai mult timp împreună, iar acum Naomi a început să citească în mod cursiv.

Florin Ristei: „Sunt altfel, au o altă energie'

Pe de altă parte, și Ristei i-a cunoscut pe părinții ei, la nunta surorii sale. „Tatăl ei este toboșar, unu la unu Morgan Freeman (…). Mai are trei surori. Sunt altfel, e o altă energie.'

Ristei a povestit și despre modul în care Loredana a simțit chimia dintre cei doi. „Când a venit Naomi, ea a intrat și eu am rămas așa… toată lumea s-a prins că mi-a plăcut. A cântat și mi s-a părut că ar cânta mai bine cu cineva lângă ea. Și-am zis, dați-mi un microfon. M-a prins și în elementul meu, sigur pe mine la cântat. Loredana a comentat, vezi că te-ai aprins. Am cântat și chiar am simțit o conexiune. Și de-atunci mi-a zis Loredana că s-a deschis chakra.'

Artistul a continuat: „A intrat pe 3 octombrie la Delia în bootcamp și nu a mai plecat. În seara aia am ieșit, a venit la mine la cântat, iar luna aia… n-am trăit în viața mea o așa lună intensă. Nu făceam nimic, că era și pandemie. Am dus-o la mare, la munte, în toate cabanele. Dacă în momentul ăla ea îmi zicea să mă mut în Londra, eu mă mutam. Mi-a luat mințile.'

Florin RisteiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Vica Blochină lovește din nou în Oana Roman

Foto: Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete