Mario Fresh, dezvăluiri despre tatăl Alexiei Eram: „Am tremurat vreo…”

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai tinere cupluri din România. Cei doi sunt împreună de 5 ani și de-a lungul timpului relația lor a avut numeroase urcușuri și coborâșuri.

Mario Fresh a fost invitat în emisiunea prezentată de Marius Manole, „Întrebarea mesei rotunde', și a mărturisit cum a decurs prima întâlnire cu Andreea Esca și Alexandre Eram, părinții iubitei lui.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani', a mărturisit Mario Fresh.

De asemenea, artistul a povestit ce înseamnă Alex Velea pentru el în acest moment după cearta lor care le-a distrus prietenia și colaborarea.

„Cât de tare ne-am fi certat noi, n-aș avea cum să-l jignesc vreodată, el m-a adus pe drumul ăsta', a mai spus iubitul Alexiei Eram.

Recunoștința există pentru tot ceea ce au făcut Alex Velea și Antonia pentru el. Cu toate astea, el nu ar mai colabora cu Alex Velea. Când a fost întrebat pe cine ar fi ales dintre Alina Eremia, Ruby sau Antonia dacă nu ar fi fost cu Alexia Eram, Mario Fresh a răspuns Alina Eremia: „Antonia a fost ca o mamă pentru mine'.

Mario Fresh și Mira au fost în atenția fanilor la începutul săptămânii când a apărut o fotografie surprinzătoare în mediul online. Cei doi se sărutau, iar fanii au fost nerăbdători să afle ce se ascunde în spatele acestui gest. Sărutul nu a fost decât o regie, făcând parte din noua colaborare muzicală dintre Mira și iubitul fiicei Andreei Esca. Cei doi apar în videoclip ca un cuplu, însă în viața de zi cu zi sunt foarte buni prieteni și atât.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete