Florin Ristei a recunoscut care e cel mai mare regret: „Veneau fetele la mine să-mi zică ceva…”

Florin Ristei a recunoscut care e cel mai mare regret: „Veneau fetele la mine să-mi zică ceva…”

Înainte să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui iubită Naomi, un fotomodel de culoare, Florin Ristei (33 ani) a avut experiențe mai mult sau mai puțin plăcute când vine vorba despre poveștile de dragoste. Timiditatea i-a dat mari bătăi de cap la începutul carierei, apoi au venit anii de burlăcie în care distracția a fost pe primul loc.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artistul și-a amintit cum erau relațiile lui romantice, de pe vremea când concura la show-ul de talente X Factor.

La o cafenea, aveam 20 și un pic de ani, iar cel mai bun prieten al meu din trupă era mai mare cu trei, patru ani. Era mega galant cu femeile, eu eram fix opusul. Eram mic, habar nu aveam. Veneau fetele la mine să-mi zică ceva, îmi era atât de rușine încât le ziceam că mă întorc imediat, apoi îl puneam pe prietenul ăsta al meu să se ducă și să vorbească cu ele în timp ce eu eram plecat. Atât de prost eram. Și asta a continuat până pe la 27 de ani', a glumit Florin Ristei.

Nu sunt sociabil dacă nu mă bagă cineva în seamă. Mă iau la vorbă instant dacă mă agăți cu ceva. De exemplu, când ne-am dus la X Factor prima oară, a trebuit să ne întâlnim la hotel cu toți concurenții. Eu am un complex, nu mi-a plăcut niciodată că mă știe lumea (…). Pentru mine, pandemia a fost o chestie normală, eu nu ies din casă în mod obișnuit. Acolo îmi duc viața, acasă, studio și atât', a mai explicat cântărețul.

Florin Ristei se simte liniștit acum că s-a mutat la casa lui alături de frumoasa logodnică. Naomi, în vârstă de 28 de ani, l-a întâlnit pe Ristei în postura de jurat la X Factor, anul trecut, iar ea în postura de concurentă, proaspăt ajunsă din UK. Cei doi au păstrat legătura după finalul concursului, iar acum formează unul dintre cele mai „delicioase' cupluri din showbiz. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete