Adela Popescu, despre prima noapte cu trei copii. „Nu este ușor nici de data aceasta”. Prin ce trece vedeta

Adela Popescu, despre prima noapte cu trei copii. „Nu este ușor nici de data aceasta”. Prin ce trece vedeta

Adela Popescu a născut pe 11 iulie al treilea copil, iar pe 14 iulie a fost externată din spital. Vedeta a povestit acum cum a decurs prima noapte cu trei copii, cu Andrei, Alexandru și mezinul familiei. 

Nu a fost ușor, dar e încrezătoare că lucrurile se vor desfășura din ce în ce mai bine.

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. 

Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea', a spus Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu câteva luni, Adela Popescu a mărturisit că nu își va crește singură al treilea copil, va avea parte de un ajutor de nădejde. A angajat o bonă filipineză, care locuiește chiar în casa ei și a lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu, primele declarații despre al treilea copil

Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3620 g, după un travaliu care a durat aproape patru ore.

„Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 Să înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe. :))) Și față! Că e minunat, a luat notă 10, are 3,620 kg și să născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă. ❤️', A fost mesajul Adelei Popescu de pe contul său personal de pe Instagram postat pe 11 iulie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete