Florin Piersic va avea prima stea pe Walk of Fame din Bucuresti

Walk of Fame va gazdui stelele celor mai consacrati actori romani in semn de apreciere si promovare a valorilor artistice din Romania. Proiectul se va desfasura in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor si a centrului istoric al capitalei.

Florin Piersic, actor, cariera, stea

„Inaugurarea Walk of Fame s-a facut prin distinctia acordata lui Florin Piersic in urma a peste 50 ani de activitate. Proiectul va continua cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati, transformand Piata Timpului intr-un landmark al Bucurestiului unde turistii vor putea cunoaste cele mai importante stele din cultura noastra' declara Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor.

Urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului va deveni un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati. Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe website-ul www.cinemagia.ro.

„Arta actorului nu inseamna imitarea vietii, ci expresia ei, iar teatrul este cea mai vie expresie artistica pe care omul o poate realiza. Actorul este, a fost, si va fi, legatura intre lumea palpabila si cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor si al gandurilor noastre; actorul face posibila intalnirea neincetata a oamenilor cu jocul. Pentru toate acestea aducem o reverenta daruirii actorului pentru publicul sau si va invitam sa inauguram impreuna Walk of Fame, in semn de pretuire pentru valorile artistice ale teatrului si filmului romanesc' a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.

Lansarea proiectului Walk of Fame face parte din strategia Cocor de promovare a valorilor romanesti. Inca de la deschiderea sa in octombrie 2010, Cocor a sustinut brandurile romanesti prin deschiderea Galeriei Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri