Tatiana Iekel a murit singură! Cum și-a petrecut ultimii ani de viață fosta soție a lui Florin Piersic

Tatiana Iekel a murit singură! Cum și-a petrecut ultimii ani de viață fosta soție a lui Florin Piersic

Tatiana Iekel a murit joia trecută, la 84 de ani, şi a lăsat în urmă multă suferinţă pentru cei dragi ei. Fosta soție a lui Florin Piersic a fost o mare actriță și a jucat roluri importante până în ultima clipă. 

Astfel, Tatiana Iekel a fost nominalizată la Gala UCIN (Uniunea Cineaștilor din Romania), cu titlul de cel mai bun personaj feminin într-un rol secundar, în producţia regizorului Cristi Puiu, „Sieranevada'.

Puțini au știut că în viața ei obișnuită de zi cu zi, fosta soție a lui Florin Piersic era o persoană destul de discretă, care se ferea de atenția celor din jur.

„Tatiana era destul de retrasă, stătea de câţiva ani buni singură într-un apartament din zona Mihail Kogălniceanu şi ieşea doar la evenimente care aveau legătură cu lumea teatrului şi a filmului! Avea prieteni, dar cel care o vizită aproape zilnic era Florinel, băiatul ei din căsătoria cu Florin Piersic. Actorul o iubea enorm enorm şi se ocupă de tot ce avea ea nevoie! A ajutat-o cu tot ce i-a stat în putinţă şi îi aducea şi nepoţeii să îi vadă la final de săptămâna! Poate tocmai de aceea, Florinel a fost şi extrem de afectat în momentul în care femeia a murit. Era pur şi simplu distrus! A dorit totuşi discreţie pentru înmormântare! I-a respectat astfel ultima dorinţa, să plece de pe această lume fără prea mult tam-tam, aşa cum a şi trăit!', au dezvăluit persoane apropiate regretatei artiste, conform stirilekanald.ro.

Astfel, Tatiana Iekel a fost văzut destul de rar la evenimente, pentru că prefera mai mult să își petreacă timpul liber acasă.

Foto: Libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Povestea impresionantă a Tatianei Iekel! De ce s-a despărțit de Florin Piersic după 14 ani de mariaj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete