Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile. La ce dietă a apelat artistul

Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile. Artistul care, în curând, va împlini 50 de ani, a decis că este momentul să facă o schimbare semnificativă în viața lui.

Deși, profesional, Chilian a cunoscut succesul și a reușit să se mențină în preferințele românilor până în ziua de azi, nu la fel de bine i-a mers și în viața personală. A fost implicat într-un scandal de proporții cu cântăreața Ana-Maria Georgescu, fosta lui parteneră de viață, care l-a acuzat că a bătut-o. În ultimii ani, cântărețul s-a confruntat și cu serioase probleme cu greutatea, ajungând la 100 kg.

Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile cu dieta fasting

În pragul celor 50 de ani de viață, Florin Chilian a decis să-și îmbunătățească sănătatea, așa că a decis să scape rapid de surplusul de kilograme. Și când spunem “rapid”,  înseamnă “rapid”. Mai exact, artistul a topit 13 kg în doar 15 zile, adică aproape 1 kg pe zi, o performanță demnă de invidie.
Artistul a postat pe pagina lui de Facebook dieta-minune, prin care explică cum a ajuns la kilogramele dorite într-un timp atât de scurt. “Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac… 15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc”, a scris Florin Chilian pe rețeaua de socializare.
Citeste si
Foto: facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete