Antonia, despre plecarea lui Alex Velea în competiția „Asia Express”: „Bineînțeles că îmi este greu”

Nu cu foarte mult timp în urmă, Antonia (30 de ani) și Alex Velea (35 de ani) și-au luat la revedere în lacrimi, în aeroport, la plecarea artistului în competiția Asia Express.

Într-un interviu oferit revistei VIVA!, Antonia a vorbit deschis despre postura de mamă singură, despre cum a gestionat despărțirea (pentru o scurtă perioadă de timp) de partenerul ei, dar și despre relația pe care băieții lor o au cu sora mai mare, Maya.

Antonia, despre plecarea lui Alex Velea în competiția Asia Express: „Bineînțeles că îmi este greu”

Întrebată cum se descurcă în postura de mamă singură, Antonia a mărturisit: „Bine, pentru că ne ajută părinții noștri.

Iar, în plus, cei mici merg și la grădiniță. Însă bineînțeles că îmi este greu, pentru că îmi este super dor de el și îi simt lipsa”.

Deși știa că-i va fi greu, Antonia și-a susținut partenerul de viață să se înscrie în această competiție.

„Știam cât de greu va fi, amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt.

Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi.

Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară.”           

Cum resimt Dominic și Akim lipsa tatălui lor?

„Nu s-a schimbat cu nimic relația noastră. Am încercat să le explic pe înțelesul lor că tatăl lor va fi plecat puțin timp. În rest, ne vedem de viața noastră pe cât se poate de normal, ca și înainte.”

Referitor la relația micuților Dominic și Akim cu sora lor Maya, Antonia mai spune: „Foarte, foarte bine! (n.r. se înțeleg)

Se iubesc mult, se joacă împreună, este o atmosferă incredibilă, așa cum am visat și sperat că va fi. (…) Visul meu e să petrecem Crăciunul împreună cu toți copiii!”.

De aproape șapte ani, Antonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artistul Alex Velea.

Cuplul are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 5 și 3 ani. Artista mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, Maya, cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano.

Foto: Instagram

Citește și: 

Alina Pușcaș și soțul ei, planuri de Revelion anulate! Urmau să petreacă în Miami, Statele Unite

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Simona Halep, apariție spectaculoasă. A purtat o rochie mulată, iar fanii aproape ca nu au recunoscut-o

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete