Florin Chilian a fost diagnosticat greșit de 20 de medici: „Suspect de cancer și de paralizie”

Florin Chilian a fost diagnosticat greșit de peste 20 de medici din România. Artistul era suspect de cancer și de paralizie.

Florin Chilian a povestit într-un interviu pentru impact.ro că a fost la peste 20 de medici, unde a primit diagnostic greșit. Din cauza faptului că muncea foarte mult, artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Din toamna anului trecut, cântărețul merge să își facă mai multe consultații pentru a afla problema cu care se confruntă. El a primit deja diagnosticul corect și a decis să facă o pauză bine meritată.

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie, am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între cei douăzeci și ceva pe care i-am consultat și care n-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri, stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară.

„Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât'

Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești, adică te dai jos din pat, te ridici de pe scaun, te așezi pe scaun, trebuie să reînvăț să stau în picioare, să merg, să mă ridic și să mă așez pe scaun. Îmi pare rău dar nu pot face precizări din punctul ăsta de vedere'.

Florin Chilian a slăbitSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Florin Chilian crede că an rămas fără fani după scandalul vechi pe care l-a avut cu ministrul Culturii. „Nu știu dacă este chiar așa, probabil că foarte mulți s-au dus după fenta unei întâmplări de acum 15 ani, când eu dădeam în judecată Guvernul României pentru furt de drepturi de autor, personajul principal din meciul ăsta, nu că n-a intrat la pușcărie, eu am dovedit că am fost furat de către un ministru din Guvernul României (Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii și Cultelor, 2005-2008; n.r.), ba chiar a devenit membru corespondent în Academia Română. Și probabil că s-au dus mulți după acea fentă, fiind profund nemulțumiți de luările mele de poziție.

Nu știu dacă i-am păstrat pe toți, nu știu dacă am pierdut, nu știu dacă am câștigat. Cred că este rău pentru toți atunci când nu încercăm să ne facem o idee profundă despre o întâmplare sau alta. Nu vorbesc despre mine sau despre muzica mea, vorbesc despre orice. Și că este un rău și că nu lăsăm să se întâmple ceva, să existe o părere diferită de a noastră. De aici și bucuria și propunerea mea către Victor Roncea de a face acest concert în beneficiul redacției lor'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete