Noul portret de la încoronare! Regele Charles a pozat cu moștenitorii, cu Prințul William și Prințul George

Noul portret de la încoronare! Palatul Buckingham a dat publicității două noi portrete de la încoronare, printre care unul al Regelui Charles și Reginei Camilla cu pajii lor de onoare.

La o săptămână de la încoronarea Regelui Charles, acesta privește spre următoarele generații de monarhi, în persoana fiului Prințului William și a nepotului Prințului George. Astfel, Palatul Buckingham a publicat vineri două noi portrete de la încoronarea care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Într-o fotografie, noul încoronat Rege Charles, în vârstă de 74 de ani, pozează alături de următoarele două persoane în linia de succesiune la tron, prințul William, în vârstă de 40 de ani, și prințul George, în vârstă de 9 ani.

Porterul, realizat în Sala Tronului din Palatul Buckingham, îl arată pe Regele Charles în ținută regală completă, purtând Roba de Stat, Coroana Imperială de Stat și ținând în mână Globul Suveranului și Sceptrul Suveranului cu Cruce. Monarhul este așezat pe unul dintre cele două scaune de tron din 1902. Între timp, prințul George stă de o parte a bunicului său, purtând uniforma de paj de la evenimentul de încoronare, în timp ce prințul William apăre de cealaltă parte a tronului, îmbrăcat într-o robă de ceremonie.

familia-regala-incoronare-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fotograful Hugo Burnand a declarat pentru revista Hello! că a fost “important să facă această fotografie”. „Am făcut multe cercetări în arhivele încoronărilor anterioare și nu am văzut nicio fotografie anterioară a liniei de succesiune”, a explicat el.

„Deși am văzut fotografii cu regina, prințul Charles și prințul William și prințul George, nu i-am văzut niciodată în sala tronului cu toate decorațiile.” El a adăugat: „Există multă formalitate în această imagine. Dar cred că am reușit să arăt în același timp esența indivizilor, ceea ce, pentru mine, face din ea nu doar un document istoric, ci și un portret.”

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Foto: Facebook The Royal Family

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete