Fiul lui Robin Williams s-a căsătorit în ziua de naștere a regretatului său tată

Bat clopote de nuntă!

Weekendul trecut, 20-21 iulie, fiul cel mai mic al lui Robin Williams, Cody, și-a legat destinul de cel al iubitei sale, Maria Flores Williams.

Cuplul s-a căsătorit duminică, 21 iulie, iar la ceremonie au participat familiile și prietenii acestora.

Fiul lui Robin Williams s-a căsătorit în ziua de naștere a regretatului său tată

Nunta a reprezentat și un tribut oferit regretatului comediant și actor, organizată fiind în aceeași zi în care bărbatul s-a născut.

Anul acesta, actorul laureat cu Premiul Oscar ar fi împlinit 68 de ani. „Data de 21 iulie a însemnat mai multe pentru mine de-a lungul trecerii anilor”, a mărturisit Zelda Williams, sora mai mare a lui Cody, pe contul personal de Instagram.

În imaginea alăturată mesajului, Zelda apare alături de frații ei, Zak Pym și Cody Williams, precum și alături de proaspăta ei cumnată, Maria.

„Este ziua de naștere a unui dintre cele mai frumoase suflete, cel al lui Juno Temple. Este ziua în care Neil Armstrong a pășit pe lună.

Și este ziua în care tatăl meu s-a născut, dar și ultima zi în care l-am mai văzut. Ultimul motiv a umbrit bucuria celorlalte două în anii mai recenți, până acum două zile când aceeași zi a câștigată o nouă semnificație.

Pe 21 iulie 2019, am obținut oficial o nouă soră!” Mesajul Zeldei a continuat prin a menționa că fratele ei și noua lui soție sunt „lumina din viața multora dintre ei”.

„Sunt atât de norocoasă să fi fost martora iubirii dintre voi doi de-a lungul acestor ani. Sunt recunoscătoare pentru simplul fapt că v-am putut vedea maturizându-vă și iubindu-vă în feluri în care mulți dintre noi am fi norocoși să fim iubiți.

În ceea ce mă privește, deja erai parte a familiei noastre, dar acum există și o bucățică de hârtie oficială care îmi confirmă! Zak, mama, vă iubesc enorm și cred că vorbesc pentru noi toți când spun FELICITĂRI MIRELUI ȘI MIRESEI!!!”

Cody nu este singurul care și-a omagiat legendarul tată în lunile recente. În iunie, Zak a anunțat că el și logodnica lui, Olivia June, au binevenit un băiețel, McLaurin Clement Williams.

Cuplul l-a onorat pe Robin prin alegerea numelui McLaurin, purtat de actor.

Cu toate acestea, potrivit People, proaspeții părinți plănuiesc să-și numească fiul „Mickey”, pe scurt.

Noii membrii ai familiei Williams vin la aproape cinci ani de când actorul s-a sinucis. Robin Williams s-a stins din viață la 63 de ani, în august 2014.

Foto: Instagram

Sursă: E! News

Citește și: 

Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, Vanessa Paradis

Cum o va chema pe fiica Alessandrei Stoicescu? Vedeta TV a visat numele micuței

Actorii Adrianne Palicki și Scott Grimes divorțează după doar două luni de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete