Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis

Părinții ei sunt cunoscuți în toată lumea, iar ea se pare că vrea să le calce pe urme și are toate șansele să o facă, având în vedere că a moștenit talentul tatălui ei și frumusețea incontestabilă a mamei. Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis.

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar la 20 de ani, Lily-Rose Melody Depp deja a apărut în câteva filme. Se pare că fiica lui Johnny Depp a moștenit talentul actoricesc al acestuia, intenționând să își construiască o carieră de succes în lumea cinematografiei. În 2015, fiica lui Johnny Depp a jucat alături de Natalie Portman, în 2016 a interpretat un rol în filmul “The Dancer”, iar în 2019 va juca în filmul “The King”.

Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis

Pe lângă preferința sa pentru actorie, Lily-Rose Melody Depp a reușit să se facă remarcată și în lumea modei, urcând de mai multe ori pe podium până în prezent. A devenit imaginea unui cunoscut parfum, a apărut pe coperta revistei Vogue UK în decembrie 2016 și este în continuă ascensiune.

După ce părinții ei, Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au separat, Lily-Rose a fost nevoită să facă naveta între Los Angeles și Paris pentru a petrecere timp cu ambii părinți, având în vedere că cei doi dețin custodia comună a acesteia.

Lily-Rose Melody Depp vorbește fluent limbile engleză și franceză, iar trăsăturile ei îi duc pe mulți cu gândul la celebra ei mamă, Vanessa Paradis, fiind considerată copia fidelă a acesteia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lily-Rose Melody Depp, Johnny Depp și Vanessa Paradis.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum o va chema pe fiica Alessandrei Stoicescu? Vedeta TV a visat numele micuței

Cum arată Jennifer Dumitrașcu acum? Actrița are 17 ani

Cine este primul soț al actriței Lisa Bonet? El și Jason Momoa sunt cei mai buni prieteni: Este ca un frate pentru mine'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete