Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis

Vezi pozele

Părinții ei sunt cunoscuți în toată lumea, iar ea se pare că vrea să le calce pe urme și are toate șansele să o facă, având în vedere că a moștenit talentul tatălui ei și frumusețea incontestabilă a mamei. Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis.

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar la 20 de ani, Lily-Rose Melody Depp deja a apărut în câteva filme. Se pare că fiica lui Johnny Depp a moștenit talentul actoricesc al acestuia, intenționând să își construiască o carieră de succes în lumea cinematografiei. În 2015, fiica lui Johnny Depp a jucat alături de Natalie Portman, în 2016 a interpretat un rol în filmul “The Dancer”, iar în 2019 va juca în filmul “The King”.

Cum arată fiica lui Johnny Depp? Este copia fidelă a mamei sale, cântăreața Vanessa Paradis

Pe lângă preferința sa pentru actorie, Lily-Rose Melody Depp a reușit să se facă remarcată și în lumea modei, urcând de mai multe ori pe podium până în prezent. A devenit imaginea unui cunoscut parfum, a apărut pe coperta revistei Vogue UK în decembrie 2016 și este în continuă ascensiune.

După ce părinții ei, Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au separat, Lily-Rose a fost nevoită să facă naveta între Los Angeles și Paris pentru a petrecere timp cu ambii părinți, având în vedere că cei doi dețin custodia comună a acesteia.

Lily-Rose Melody Depp vorbește fluent limbile engleză și franceză, iar trăsăturile ei îi duc pe mulți cu gândul la celebra ei mamă, Vanessa Paradis, fiind considerată copia fidelă a acesteia.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lily-Rose Melody Depp, Johnny Depp și Vanessa Paradis.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum o va chema pe fiica Alessandrei Stoicescu? Vedeta TV a visat numele micuței

Cum arată Jennifer Dumitrașcu acum? Actrița are 17 ani

Cine este primul soț al actriței Lisa Bonet? El și Jason Momoa sunt cei mai buni prieteni: Este ca un frate pentru mine'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete