Fiul cel mare al celebrilor David și Victoria Beckham a împlinit 21 de ani


 

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al celebrilor David și Victoria Beckham a împlinit 21 de ani.

Fiul cel mare al celebrilor David și Victoria Beckham a împlinit 21 de ani

„La mulți ani, băiatului meu cel mare! Nu pot spune mai multe despre tine, ci doar că ai devenit una dintre cele mai frumoase ființe umane, ceea ce mă face extrem de mândru să-ți fiu tată.

Ești bun, pasionat și sufletist, iar, ca tată, asta vrei să vezi în copilul tău. Am trăit atât de multe momente frumoase împreună.

Printre ele numărându-se ridicarea împreună a trofeelor pe care le-am câștigat, lucru pe care dintotdeauna am visat să-l fac [cu copilul lui].

Te iubesc și îți doresc cea mai frumoasă zi pentru că o meriți”, a scris David Beckham (44 de ani), în mediul online, în dreptul unei fotografii cu Brooklyn din copilărie.

„Cu 21 de ani în urmă azi, cel mai frumos suflet a venit pe lume și ne-a schimbat viețile pentru totdeauna.

Sensibil, dulce, bun și amuzant, ești totul pentru noi. Te iubesc, David. La mulți ani, Brooklyn”, a scris Victoria Beckham (45 de ani), pe contul personal de Instagram, în dreptul unei fotografii în care soțul ei îl ține pe Brooklyn nou-născut în palme.

Frații mai mici ai lui Brooklyn, Romeo (17 ani) și Cruz (15 ani), i-au transmis de asemenea urări.

Romeo a publicat în secțiunea de Insta Stories o fotografie în care apare alături fratele lui mai mare, imagine pe care a scris: „Sărbătoritul zilei!”.

Cruz a publicat un videoclip mai vechi cu cei doi alături de mesajul: „La mulți ani! Te iubesc atât de mult. Nu-mi vine să cred că ai 21 de ani!”.

Brooklyn, sărbătorit și de iubita lui

„La mulți ani, dragostei vieții mele. Ai cea mai frumoasă inimă pe care am cunoscut-o vreodată”, a scris și iubita lui Brooklyn, actrița Nicola Peltz (25 de ani).

Nicola este fiica Claudiei Heffner (64 de ani), fost model, și a miliardarului Nelson Peltz (77 de ani). Nelson a mai avut alte două mariaje înaintea celui din prezent.

Actrița provine dintr-o familie foarte numeroasă, având o soră și patru frați mai mari, dar și doi frați mai mici.

Nicola activează atât ca actriță, cât și ca model, în timp ce Brooklyn este pasionat de fotografie.

David și Victoria Beckham s-au logodit în anul 1998 și și-au oficializat relația un an mai târziu, în 1999.

Două decade mai târziu, proprietarul clubului de fotbal Inter Miami CF și creatoarea de modă au patru copii împreună, trei fii și o fiică, Brooklyn Beckham (21 de ani), Romeo Beckham (17 ani), Cruz Beckham (15 ani) și Harper Beckham (8 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Artista Duffy a mărturisit că a fost „drogată, violată și reținută cu forța” mai multe zile la rând

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pus capăt luptei pentru custodia fiilor lor: „Supuneam copiii unui stres inimaginabil”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete