A bătut palma cu concurența! La ce post de televiziune va apărea Iulia Albu după ce și-a dat demisia de la Pro TV

A bătut palma cu concurența! La ce post de televiziune va apărea Iulia Albu după ce și-a dat demisia de la Pro TV

O bună perioadă de timp a apărut la Pro TV, însă acum a făcut o schimbare radicală, a trecut la concurență. Iată la ce post de televiziune va apărea de azi înainte Iulia Albu!

Pe 22 iunie s-a aflat că Iulia Albu și-a dat demisia de la Pro TV. Acolo apărea săptămână de săptămână în emisiunea lui Cătălin Măruță. „A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulțumesc ProTv si întregii echipe La Măruță pentru 4 ani frumoși. 

Sunt mândra că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv începand cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTv. Va mulțumesc vouă, celor ce ma urmăriți, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează? ? Vă pupa cu drag si drac, a voastră, Domnița de Alba', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Acum, vedeta a anunțat că se mută la postul concurent. A semnat un nou contract cu Antena 1. În cadrul Observatorului de la ora 12.00, criticul de modă a făcut dezvăluiri despre viața ei de acum.

„Sunt o persoană destul de normală, nu am o viață atât de ieșită din comun, probabil diferă câteva lucruri. În general, toți ne trezim dimineața și încercăm să facem lucruri bune și să îi ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Că în viața mea se mai întâmplă să am cinci ținute în aceeași zi, da, este ceva ce nu i se întâmplă oricui. Dar în afară de asta nu e nimic ceva exotic… și animalele. 

Merg cu rolele, cu bicicleta, merg la echitație, alerg în pădure. Am slăbit puțin, nu pentru că țin dietă, ci doar pentru că am renunțat la zahăr. Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara', a spus Iulia Albu, conform spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete