Filmul Avatar se lanseaza pe Blu-ray si DVD

Twentieth Century Fox Home Entertainment a anuntat ca va incepe distribuirea globala a filmului revolutionar de lung metraj AVATAR, semnat de James Cameron, pe Blu-ray si DVD, incepand cu data de 21 aprilie pentru a coincide cu a 40-a aniversare a Zilei Pamantului.

Esti asteptata joi, 22 Aprilie, in Cora, la lansarea AVATAR pe Blu Ray si DVD. Toate persoanele care vor cumpara in cursul zilei de maine, joi, 22 Aprilie din reteaua Cora titlul Avatar pe suport Blu Ray sau DVD vor primi cadou cartea originala, „The Art of Avatar”.

De la lansarea in cinematografe in decembrie anul trecut, AVATAR continua sa faca istorie in industria filmului. Castigator epic al Globului de Aur si al premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pietele internationale. Regizorul James Cameron duce publicul intr-o lume de neimaginat, unde un erou reticent porneste intr-o calatorie de izbavire si descoperire in timp ce duce o batalie eroica pentru a salva o civilizatie.

Scris de Cameron si produs impreuna cu vechiul sau colaborator Jon Landau, AVATAR ii are in distributie pe Sam Worthington, Zoë Saldana si Sigourney Weaver; cat si pe Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi si Joel David Moore.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri