Filmări suspendate, un alt actor a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Actorul Robert Pattison (34 de ani) a fost infectat cu noul coronavirus. Tânărul reluase recent filmările celui mai nou proiect al său, producția The Batman, în care joacă rolul principal.

Filmări suspendate, un alt actor a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Filmările peliculei The Batman au fost suspendate. „Un membru din producția The Batman a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, se arată în comunicatul celor de la Warner Bros, potrivit CNN, citează Spynews.

În producția regizată de Matt Reeves, Robert intră în pielea personajului Bruce Wayne. Actorul este cunoscut în deosebi pentru rolul său din seria Twilight (Amurg), în care a interpretat de asemenea un rol principal, acela al vampirului Edward Cullen.

Robert Pattinson s-a remarcat și datorită rolului său din pelicula Harry Potter și Pocalul de Foc, dar și prin relația sa extrem de mediatizată cu fosta lui colegă de platou, Kristen Stewart.

Producția The Batman este filmată în Marea Britanie. După suspendarea filmărilor din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acestea începuseră din nou cu doar câteva zile în urmă.

Producția, în care joacă și actorii Zoe Kravitz și Colin Farrell urmează să apară în cinematografe în toamna anului 2021.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mare a crescut fiica actriței Emilia Popescu. Maria a studiat designul vestimentar

Sora mai mică a Lidiei Buble este superbă! A fost comparată cu Angelina Jolie și Mădălina Ghenea

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete