Ce mare a crescut fiica actriței Emilia Popescu. Maria a studiat designul vestimentar

Emilia Popescu și fiica ei Maria Ștefănescu

Maria Ștefănescu (24 de ani), fiica actriței Emilia Popescu (55 de ani), este o tânără frumoasă, cu o carieră promițătoare în pictură și design vestimentar.

Deși părinții săi au divorțat în anul 2008, Maria susține că a crescut într-o familie iubitoare. În plus, tânăra mărturisește că are o relație foarte bună cu ambii ei părinți.

Ce mare a crescut fiica actriței Emilia Popescu. Maria a studiat designul vestimentar

Emilia Popescu a fost dintotdeauna un exemplu de discreție. Tocmai de aceea, puțini sunt cei care știu că actrița are o fiică în vârstă de 23 ani.

Maria provine din mariajul actriței cu muzicianul Ionuț Ștefănescu. După 15 ani de mariaj, cuplul a divorțat în anul 2008.

Deși avea doar 12 ani când părinții ei s-au despărțit, Maria a crescut într-o familie din care nu i-au lipsit afecțiunea și nici prezența ambilor părinți.

Maria nu a ales actoria sau muzica, dar a rămas în zona artei. Tânăra a studiat pictură și grafică începând din clasa a cincea, iar, în facultate, a ales să se specializeze în design vestimentar. Anul trecut, Maria și-a finalizat studiile masterale.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă.

Am început să pictez de pe la șase ani. De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă.

Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare”, a declarat fiica Emiliei Popescu, pentru revista Psychologies, potrivit VIVA!.

Emilia Popescu: „Nici acum nu m-am obișnuit cu ideea că ea, această superbă domnișoară, este a mea”

Actrița, la rândul său, se declară foarte mândră de fiica ei. „Multe derapaje apar, la vârsta adolescenței, din cauza lipsei de comunicare reale între părinți și copii. Eu am avut noroc. Mi-a dat Dumnezeu un copil tare bun!

Cu un instinct bun. Cu o dragoste nemărginită și cu tot timpul alocat ei, zic eu că am reușit să cresc un adult responsabil, sensibil, cu o inimă bună și cu empatie față de oameni.

E mândria mea. Nici acum nu m-am obișnuit cu ideea că ea, această superbă domnișoară, este a mea”, a mărturisit actrița.

Emilia Popescu nu și-a dorit ca fiica ei să-i calce pe urme: „Este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie”

„Sunt cea mai fericită. Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut Actoria.

De ce? Pentru că este o meserie grea, ingrată, nedreaptă, mai ales pentru o femeie.

De la anul [2020], promit să fiu îmbrăcată numai de Maria Ștefănescu. A terminat masterul”, declara, în vara anului trecut, pentru Libertatea, Emilia Popescu.

În garderoba actriței se regăsesc mai multe piese vestimentare personalizate de fiica ei Maria.

„Mi-a făcut un pardesiu, pantaloni, pulovere, dar nu pentru apariții publice. Mă surprinde cu diverse creații”, a adăugat actrița.

„Tot timpul mă consult cu ea. Nu mă lasă să ies oricum din casă. Nu ies fără aprobarea ei, pentru că are gust”, a mai spus Emilia Popescu.

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete