Sora mai mică a Lidiei Buble este superbă! A fost comparată cu Angelina Jolie și Mădălina Ghenea

Lorena BubleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Foarte activă pe rețelele sociale, Lidia Buble (27 de ani) obișnuiește să-și țină la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face în plan profesional, dar și cu noutăți din plan personal.

Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Sora mai mică a Lidiei Buble este superbă! A fost comparată cu Angelina Jolie și Mădălina Ghenea

Fără urmă de îndoială, toate surorile Buble sunt superbe, însă mezina a furat, probabil, cele mai multe inimi. Din descrierile publicate în dreptul fotografiilor postate în mediul online, Lorena pare să fie pasionată de lirică, versurile lui Eminescu și Blaga regăsindu-se adesea alături de acestea.

Extrem de naturală, mezina familiei Buble ar putea avea cu ușurință o carieră în modelling. Cu toate acestea, Lorena pare să împărtășească pasiunea surorii sale mai mari pentru muzică.

Imagini cu Lorena Buble găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Cât poți fi de frumoasă cu naturalețea ta! ❤️ Ești superbă! ❤️❤️; Ești cea mai frumoasă! 😍; Mădălina Ghenea junior 🤤😍, așa-i, Lidia Buble??; O frumusețe rară 😘❤️!!; Fetița dragă, ești superbă!! Din toate punctele de vedere!; Aș vrea să văd copii cu principii asemănătoare ție mai des. Sunt sigură că așa o să fie! Draga de tine!!!!!! Ai un viitor strălucit ca și tine”, i-au scris urmăritorii în mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete