Fiicele Valentinei Pelinel au împlinit 9 luni pe 1 decembrie! Deși sunt gemene, micuțele abia seamănă

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Duminică, 1 decembrie 2019, gemenele Valentinei Pelinel (38 de ani) și ale lui Cristian Borcea (49 de ani) au împlinit 9 luni.

Cu ocazia aniversării micuțelor, fostul model a publicat o nouă fotografie cu Indira și Rania pe contul personal de Instagram, imagine alături de care a scris mesajul:

„Azi este o zi specială pentru toți. La mulți ani, tuturor românilor din partea noastră și, mai ales, din partea bebelușelor noastre care și ele împlinesc 9 luni de Ziua Națională”.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Fiicele Valentinei Pelinel au împlinit 9 luni pe 1 decembrie! Deși sunt gemene, micuțele abia seamănă

Deși sunt gemene, Indira Maria și Rania Maria nu sunt identice. Una dintre micuțe are părul blond și ochii albaștri, iar cealaltă părul șaten și ochii, aparent, căprui.

Fiicele cuplului sunt adorabile, în fotografie una părând surprinsă, iar cealaltă fiind toată un zâmbet.

Cristian Borcea a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de teren din Constanţa

Omul de afaceri Cristian Borcea execută o condamnare de 5 ani în închisoare în dosarul Retrocedărilor Terenurilor din Constanța, în care a prejudiciat statul român cu 28 milioane de euro, potrivit Click!.

Pe 11 septembrie 2019, magistraţii au aprobat cererea acestuia de eliberare condiţionată, motivând că bărbatul a fost stăruitor în muncă în penitenciar.

Că a participat la programe şi a dat dovadă de „îndreptare”, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia că scopul pedepsei nu a fost atins.

Cristian Borcea a fost încarcerat în luna februarie a anului acesta. Valentina Pelinel și omul de afaceri s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Cristian Borcea este tată a nouă copii

Omul de afaceri are, în total, nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii: Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are un copil dintr-o altă relație extraconjugală.

Din mariajul cu Valentina Pelinel, omul de afaceri are un fiu, Milan (3 ani), și fiicele gemene, Indira și Rania.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arată fiul Monicăi Tatoiu? Victor are 25 de ani și lucrează în străinătate

Alina Pușcaș și soțul ei, planuri de Revelion anulate! Urmau să petreacă în Miami, Statele Unite

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete