Alina Pușcaș și soțul ei, planuri de Revelion anulate! Urmau să petreacă în Miami, Statele Unite

Alina Pușcaș (33 de ani) și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, plănuiseră să petreacă vacanța de Revelion în Miami. Totul a fost însă anulat chiar înainte ca perechea să-și cumpere biletele de avion.

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva era foarte entuziasmată de ideea petrecerii Revelionului în Statele Unite ale Americii.

Alina Pușcaș și soțul ei, planuri de Revelion anulate! Urmau să petreacă în Miami, Statele Unite

Alina și partenerul ei de viață plănuiseră să decoleze spre America la finalul anului, iar pe cei trei copii i-ar fi lăsat în grija bunicilor și a bonei.

„Suntem în plop, pentru că aveam niște gânduri năstrușnice să plecăm imediat după Crăciun. Am fi vrut să plecăm în Miami, pentru că nu am fost nici eu, nici Mihai.

Știam niște prieteni care voiau să facă asta. Și am vrut să ne facem un mic grup și să plecăm împreună.

Și, până la urmă, s-a destrămat acest grup și nu se mai merge. S-au răzgândit mulți și acei prieteni vor să sărbătorească Revelionul la schi și atunci ne-au stricat planurile cu Miami”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

Prezentatoarea TV a exclus varianta de a ajunge în Statele Unite ale Americii doar în compania soțului ei Mihai.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu vor să se căsătorească religios în Grecia

Cuplul are în plan să se căsătorească religios vara viitoare, în Grecia, pe plajă, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru (4 ani), Melissa Antonia (2 ani) și pe mezina Iris (4 luni).

Vedeta își dorește ca ceremonia religioasă să aibă loc la o biserică situată pe o colină, de unde să se vadă marea și întreaga insulă.

Rochia pentru petrecerea de pe plajă va fi realizată de brandul de haine pe care îl deține împreună cu prietena ei Mihaela Glăvan, iar cea pentru biserică va fi din recuzita emisiunii Te cunosc de undeva, întrucât i-a rămas gândul la respectiva piesă.

Alina și Mihai s-au căsătorit civil la mijlocul lunii octombrie a anului acesta.

Foto: Instagram

Citește și:

Trecutul tragic al iubitei fotbalistului Cristiano Ronaldo. Tatăl Georginei Rodriguez a petrecut 10 ani în spatele gratiilor

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete