Cum arată soția lui Adrian Romcescu. Este femeia pentru care artistul s-a mutat în Danemarca

În 1986, Adrian Romcescu și trupa Sfinx susțineau un concert în Danemarca. Acolo a cunoscut-o pe Gitte, căreia îi este alături de 33 de ani și pentru care și-a părăsit țara natală.

Povestea celor doi este atât de frumoasă încât nu pare reală. Și totuși este. În anii 80, Romcescu cunoscuse deja celebritatea. În România, era cunoscut și apreciat la adevărata valoare. În Danemarca, însă,… mai puțin. Cea care avea să-i devină soție a aflat abia după două luni că iubitul ei era celebru în România.

Adrian Romcescu a fost invitat la dans de Gitte într-o “Seara a doamnelor”

Artistul a povestit, în emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars, că, după concertul pe care l-a susținut în Danemarca, a participat la un eveniment specific poporului danez, “Seara doamnelor”: “Cum ar putea funcţiona în România aşa ceva? Cum o femeie să invite bărbatul la dans sau să-i facă cinste? Prea greu. A venit la mine, fiindcă aşa e regula. Nu credea că sunt cunoscut în ţară, îi plăcea de mine aşa cum eram”, a povestit artistul.

Gitte, căci așa o chema pe frumoasa viitoare soție a artistului, nu știa că se îndrăgostise de o vedetă din România. A aflat două luni mai târziu, după ce Adrian s-a întâlnit cu viitoarea lui soacră: “Am vorbit vreo două luni cu soţia, apoi s-a ivit un turneu în Norvegia şi m-a invitat la ea, în Danemarca, fiindcă urma Crăciunul. Când am ajuns, soţia a venit m-a pupat, apoi a apărut soacra. Dumnezeu să o ierte! Când m-a văzut a încremenit, s-a speriat şi a plecat. De fapt, ea mă ştia de vreo 10 ani. Venea în România, în acei ani în care scandinavii veneau în masă pe litoral. Mă văzuse la televizor, în concertele de pe litoral. Abia atunci a înţeles soţia că sunt cineva în România”, a povestit artistul în emisiune.

Cel mai mare regret al lui Adrian Romcescu

De dragul lui Gitte, Adrian Romcescu a decis să părăsească România, în ciuda succesului de care se bucura în țara natală. S-a întors din Danemarca 30 de ani mai târziu (în 2013), forțat de împrejurări. Părinții săi, aflați la o vârstă înaintată, aveau nevoie de ajutor. Gitte nu l-a urmat în România, dar îl vizitează o dată la două luni. Artistul speră ca, de la anul, Gitte să se mute definitiv în România.

Adrian Romcescu se bucură de succes pe plan profesional, dar în plan personal este realizat doar pe jumătate. Care este cel mai mare regret al artistului? “Regret enorm că n-avem copii. Se spune că dacă nu ţi-l doreşti când trebuie, nu se mai întâmplă. Când m-am stabilit acolo, doi ani mi-a luat să ajung la un statut, să câştig mai mult decât un danez. Nu am vrut să înfiez un copil. Ea s-a gândit, dar eu am vrut să fie al meu. Este o fată din Italia care spune că e fiica mea, însă a fost doar un zvon. Am pus cariera pe primul loc, iar când am vrut să facem copii, a fost prea târziu“, a mărturisit Adrian Romcescu la „Agenția Vip’.

Citeste si

În anii 60, făcea furori în primul film din seria James Bond'. Cum arată Ursula Andress azi, la 83 de ani

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Cum arată Ileana Popovici la 73 de ani. Îndrăgita actriță are un mare regret

La 48 de ani, e mai sexy ca niciodată! Cum arată Mario Cimarro, unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele

Foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete