Fiica lui Catrinel Marlon a împlinit un an. Primele fotografii de la petrecerea micuței

Catrinel Menghia (33 de ani) și iubitul ei, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), au aniversat pe 20 septembrie 2019, 8 ani de relație. Cuplul are împreună o fiică, Caroline Léon, născută în luna februarie a anului trecut.

Fiica lui Catrinel Marlon a împlinit un an. Primele fotografii de la petrecerea micuței

Pe 25 februarie 2020, micuța a împlinit un an. Caroline a fost botezată la începutul lunii octombrie a anului trecut, la 7 luni de la venirea sa pe lume, în prezența părinților ei, a familiei și a apropiaților cuplului.

Cu ocazia zilei sale de naștere, modelul internațional a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini surprinse în timpul petrecerii micuței. Imaginile în GALERIA FOTO!

„Ai venit pe lume cu un an în urmă, pe 25 februarie. Nu voi uita niciodată acea dimineață. Era ora 5:49.

Fără frică, fără anxietate. Eram nerăbdătoare să te țin în brațe. Te-am auzit plângând, apoi am plâns și eu imediat ce mi-ai fost pusă în brațe. La mulți ani, micuța mea!”

Catrinel Menghia a divorțat de primul soț în urmă cu 8 ani

Regizorul Massimiliano Di Lodovico i-a devenit partener de viață lui Catrinel după ce modelul a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Divorțul dintre Catrinel Menghia și fostul jurnalist sportiv nu a fost unul lipsit de scandal. Cauza divorțului a fost, potrivit modelului, infidelitatea bărbatului.

„A fost o iubire care a crescut treptat. Noi ne-am cunoscut într-un an în care se punea accent pe acte. În Milano, poliția controla lumea pe stradă pentru permisul de ședere.

El m-a întrebat atunci dacă mă voi mărita vreodată cu el. I-am zis că nu știu, da, când o să fiu mai mare, nu știu.

Mi-a spus: «Uite ce se întâmplă aici, cu românii, nu sunt bine primiți și vezi toate controalele astea, hai să ne căsătorim».

Cam așa a fost. A fost de pe o zi pe alta. M-am îndrăgostit aşa de el și de situație. Avea un copil mic.

Mă păcălea pe mine că, de fapt, fetița stă mai mult cu el pentru că mama nu prea o vrea.

Am zis că poate să fie copilul meu. Vedeam așa o familie deja pregătită, a mea.

Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri neplăcute”, a spus Catrinel Menghia, în urmă cu ceva timp, în emisiunea La Radio de la Europa FM, moderată de Andreea Esca.

Foto: Instagram

Citește și:

Celebrul Quentin Tarantino, tată pentru prima oară! Ce au binevenit regizorul și soția lui pe lume, o fiică sau un fiu?

Băiețelul cu nanism care a vrut să-și ia viața după ce a fost hărțuit de colegi este susținut de celebritățile de la Hollywood

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să renunțe la acest privilegiu după ce se vor separa de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete