Fiica Ioanei Ginghină trece printr-o perioadă stresantă: „Face 5 ședințe de meditații în fiecare zi”

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol se pregătește pentru Evaluarea Națională. Ruxi este elevă în clasa a 8-a și învăță foarte mult pentru examenul final.

Ioana Ginghină a ajuns să se îngrijoreze din cauza perioadei prin care fiica ei trece. Ruxi este elevă la o școală germană din București, iar în această vară, în iunie, va susține examenul pentru Evaluarea Națională. Adolescenta se pregătește intens pentru examenul final, pentru că își dorește să ia o notă mare. Actrița nu vrea decât ca fiica ei să treacă cu bine peste această perioadă stresantă și agitată.

„Voiam să vă întreb, am mămici cu copii în clasa a opta? Mie mi se pare horror această perioadă în viața lor. Am ajuns să nu mă intereseze dacă intră la liceul pe care ea și-l dorește, eu nu am nicio problemă, vreau să fie doar sănătoasă la cap, la minte și trup. Are un program infernal în momentul ăsta. Pe mine ca mamă de copil de clasa a opta mă interesează ca el să supraviețuiască acestui an, nu mă interesează la ce liceu va intra', a spus Ioana Ginghină pe contul ei de Instagram.

ioana-ginghina-si-fiica-ei-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Ia meditații că nu este de ajuns ce învață la școală'

Ruxi va da admitere la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza' din București și va trebui să se pregătească pentru două examene la desen. Ioana Ginghină observă câtă presiune este pe fiica ei în această perioadă și este îngrijorată.

„Mi-aș dori să intre unde își dorește ea. Nu vreau să mai pun și eu presiune de ea. Să vă spun de ce. Anul ăsta e infernal pentru ea. Ruxandra este la un colegiu german, pe lângă examenul de la română și matematică va da și germană. Ea vrea la Liceul Tonitza, unde are încă două examene la desen. Va avea 5 examene.

Nu luați în derâdere desenul, că e foarte greu, cu natură statică, are de desenat natură statică. La toate aceste materii de examen, ia meditații că nu este de ajuns ce învață la școală. Toți copiii de clasa a opta iau meditații în perioada asta. Face 5 ședințe de meditații în fiecare zi, uneori are simulări la toate materiile și în weekend. Are săptămâni când nu are nicio zi liberă', a adăugat actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete