Fiica Elenei Gheorghe a împlinit 3 ani! Ce frumoasă și „năzdrăvană” este Amelie!


Artista Elena Gheorghe (34 de ani) este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes, un soț atent și doi copii superbi.

Fiica Elenei Gheorghe a împlinit 3 ani! Ce frumoasă și „năzdrăvană” este Amelie!

Azi, fiica ei Amelie împlinește 3 ani. „Cu 2 zile înainte să rămân însărcinată am văzut o stea căzătoare. A fost pentru prima oară când am văzut așa ceva și mi-am pus dorința:

Dă-mi Doamne o minune de fată!. Așa s-a întâmplat. În 9 luni, adică pe 15 iulie 2017, a venit pe această lume, cu multe daruri minunate, iubirea noastră, Amelie Nicole.

Astăzi, de ziua ei, îi dorim sănătate și înțelepciune! Dorințele spuse din suflet sunt auzite și se împlinesc! La mulți ani, steluța noastră!”, a scris artista, în mediul online.

Amelie, mai năzdrăvană decât artista la vârsta ei

Mama Elenei, interpreta de muzică populară Mărioara Man Gheorghe, a mărturisit pentru Libertatea că nepoata ei face de 10 ori mai multe năzdrăvănii decât solista.

Dintre cei trei copii, două fete și un băiat, Mărioara Gheorghe a avut cel mai mult de furcă, iată, cu fiica cea mare, Elena.

„Eu zic că Elena a fost cea mai năzdrăvană dintre toți cei trei copii ai mei. Însă Amelie este de 10 ori mai năzdrăvană decât ea!

Amelie este extrem de isteață și de sociabilă, reușind să surprindă zi de zi familia.

„Este magnifică. Vorbește încontinuu și înțelege totul. (…) Vrea la mall, vrea la supermarket cu mine.

Îi cere bomboane sau biscuiți soțului meu și după îi spune că este secretul lor, să nu-i spună Elenei”, a mai povestit Mărioara.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

Elena și Cornel s-au căsătorit în anul 2012 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (8 ani) și Amelie Nicole (3 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Cu ce se ocupă acum fost soție a lui Alex Velea? Ana locuiește de anul trecut în Marea Britanie

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Michael Jackson? Locuiește într-o casă de 2 milioane de dolari

Tom Hanks, victimă a coronavirusului: „Purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete